Де зустрічаються попутники BlaBlaCar: 8 зручних місць

Де зустрічаються попутники BlaBlaCar: 8 зручних місць

Популярні місця для зустрічей з попутниками

Ви обрали найбільш практичний і економічний спосіб пересування: поїздки з попутниками. Залишилось обрати найзручніше місце зустрічі перед поїздкою. Ми вирішили поділитись популярними місцями для зустрічі з попутниками.

Завдання водія — вибрати безпечне і комфортне місце зустрічі з попутниками, до якого легко дістатися пішки або громадським транспортом. Повідомте про нього вашим пасажирам в особистих повідомленнях або за телефоном, щоб вони заздалегідь вирішили, коли і як доїхати і не запізнилися на зустріч з вами.

meeting-points

Станції метро міста

Коли необхідно якомога швидше дістатись місця зустрічі у великому місті, оминаючи затори і форс-мажори, немає нічого кращого, ніж метрополітен. Окрім того, ця транспортна система охоплює більшість районів міста, а також виїзди на траси міжміського сполучення. Саме тому більшість попутників обирають місця зустрічі поруч зі станціями метро. Наприклад, їдучи з Києва до Одеси, попутники частіше всього зустрічаються поруч зі станціями Либідська та Деміївська, а вирушаючи у західному напрямку (Тернопіль, Львів, Івано-Франківськ чи Карпати), найзручніше зустрічатись поруч зі станціями червоної лінії метрополітену (наприклад, станції Святошин, Нивки, Житомирська). Такий варіант буде зручним не лише жителям, а й гостям, які у місті вперше і зовсім не орієнтуються у районах і вулицях, проте швидко знайдуть потрібну станцію на карті метрополітену.

Зупинки громадського транспорту

Орієнтуватись в місці можна по-різному. Інколи найзручніший спосіб — домовитись про зустріч поруч з зупинкою громадського транспорту. Пам’ятайте про правила паркування поруч із зупинками і подбайте про безпеку під час посадки.

ТРЦ (Торгівельно-Розважальні Центри)

Зазвичай ТРЦ розташовані практично у кожному районі міста, поруч з магістралями або станціями метрополітену. Очікуючи попутників у ТРЦ, у вас є можливість щось придбати в дорогу, зігрітись, якщо на вулиці морозно, а попутник спізнюється. Повідомте своїх попутників, де саме ви знаходитесь, щоб не витрачати час на пошуки. Наприклад, біля входу Б або поруч з кав’ярнею.

Автомобільні парковки і стоянки

Автомобільні стоянки та парковки часто бувають безкоштовними, до того ж ці безпечні зони є в будь-якому районі міста. Використовуйте їх. Якщо ви — водій, нагадайте про колір, модель та номер автомобіля, щоб попутники швидко вас знайшли. Прекрасним способом вказати на автомобіль, який подорожує з BlaBlaCar, будуть спеціальні наклейки, які можна наклеїти на бампер, вікно чи багажник.

«В мене Honda Accord сірого кольору, на задньому бампері наклейка BlaBlaCar» — і попутники тут, як тут.

Автомобільні заправки (АЗК)

meeting-points-wog

«Як почнеш подорож — так її і завершиш», говорять бувалі користувачі BlaBlaCar. І місце зустрічі, зазвичай, — це не лише 5-хвилинка для пакування валіз і екстренного знайомства, а інколи навіть приємна розмова за чашкою ароматної кави і смачним бургером. Це можна зробити на зручному АЗК, а паралельно ще й заправити автомобіль чи підкачати колеса. Звісно, ви можете взяти і каву в дорогу, якщо власник авто не проти.

Залізничний і автобусний вокзали

Залізничний і автобусний вокзали легко знайти навіть в незнайомому місті. Переконайтесь, що в місті лише один вокзал, а якщо їх декілька — запам’ятайте назву чи адресу, щоб прибути на місце зустрічі вчасно.

Аеропорти

Повертаєтеся з поїздки, а ваш автомобіль чекає вас на стоянці біля аеропорту? Проїжджаєте повз термінал прильоту? Запропонуйте поїздку — пасажири будуть щасливі їхати до міста з вами, а не на таксі. Аеропорти зазвичай дуже великі, тому уточніть термінал, а ще краще – номер виходу, у якого будете чекати попутників.

Фестивалі і концерти

Музичні події у іншому місті — це прекрасно, але ще краще повертатися додому з тими, хто розділив ваші враження і емоції. Буде про що поговорити в дорозі :)

Заощаджуйте на подорожах з попутниками

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

Find out more about

Подорожі

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride