Подорожі взимку: як додати комфорт у поїздку

Подорожі взимку: як додати комфорт у поїздку

Ми знаємо, як перетворити тривалу дорогу у цікаву подорож

Привітати друзів зі святами, зібрати у домашньому колі всю родину, взяти сноуборд та відкрити сезон в Карпатах… Причин відправитись у подорож взимку є безліч. Та інколи передбачити погодні умови складно, тому підготовка до подорожі взимку повинна бути серйозною.

Водії вже знають, як підготувати себе та власний автомобіль до подорожі взимку. А що ж робити пасажирам? Звісно, такі речі, як документи, гроші чи аптечка — це must have для кожного, хто планує подорож. А як щодо додаткових, проте не менш важливих речей, які можуть знадобитись в поїздці? Ми зібрали декілька порад для любителів зручних подорожей.

Зарядний пристрій — ваше все

Переписуватись у месенджерах, фотографувати зимові пейзажі за вікном, телефонувати рідним і ще безліч всього — неможливо уявити ні хвилини без смартфону. Не забудьте про зарядні пристрої чи додаткові акумулятори, які допоможуть вам завжди бути на зв’язку. Більшість автомобілів обладнані спеціальними роз’ємами для зарядних пристроїв, які вам точно знадобляться.

Візьміть у дорогу щось смачненьке

У тривалі поїздки варто взяти з собою воду і снеки, щоб по дорозі не шукати кафе та магазини. Пляшку з водою не наповнюйте до країв, щоб раптово не прийняти незапланований душ :) Якщо на вас чекає справжня зимова дорога, потурбуйтесь про термос із чаєм. І самі зігрієтесь, і попутників пригостите.

Якщо ж ваша подорож не дуже обмежена часом, запропонуйте попутникам заїхати в хороше придорожнє кафе чи ресторан, відпочити і поспілкуватись (перегляньте рекомендовані заклади по дорозі з Києва до Львова).

“Ви в шапці?”

Взимку дорога може бути непередбачувана, особливо це стосується погоди. Вдягайтесь так, щоб вам було тепло за будь-яких умов. Теплі рукавички, шкарпетки, шапка і зимове пальто – це те, що вам обов’язково знадобиться.

Книга чи флешка з музикою стануть у нагоді

Захопіть із собою книгу, яка буде розважати у тривалій дорозі. А обговоривши з попутниками улюблені книжки, ви можете почати складати список must read книг на наступний рік :) Також не забудьте взяти з собою флешку з улюбленими новорічними хітами, тоді святкова атмосфера для подорожі буде гарантована!

А головне не забувайте хороший настрій, без нього ніяк у дорозі :)

Заощаджуйте на подорожах з попутниками

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

Find out more about

В дорозі

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride