В Україні тепер працює система онлайн-бронювання

В Україні тепер працює система онлайн-бронювання

Система онлайн-бронювання стала доступною на всій території України

Використовуючи досвід Франції, Італії, Іспанії, Польщі та інших країн, система онлайн-бронювання тепер доступна в Україні, яка зробить ваші поїздки з попутниками ще простішими, зручнішими і надійнішими.

Впровадження системи онлайн-бронювання відбувалося в два етапи. У червні новий функціонал став доступний для жителів західних і центральних областей України, а на сьогоднішній день система онлайн-бронювання покриває всю Україну.

BlaBlaCar система онлайн-бронювання

Водії публікують поїздки і підтверджують запити на бронювання від пасажирів

Водії отримують офіційні запити на бронювання вільних місць від пасажирів і підтверджують їх. Є два способи підтвердження бронювання: автоматично і вручну. Коли вибрано автоматичне підтвердження, запит на бронювання підтверджується відразу. Коли вибрано підтвердження вручну, водій має підтверджувати кожне бронювання особисто та протягом певного часу, який вказує пасажир.

Пасажири бронюють місця в автомобілях і бачать, хто поїде разом з ними

Для уточнення інформації про поїздку пасажири мають можливість задати запитання водієві у відкритому розділі “Запитання водію”. Після з’ясування деталей поїздки пасажир бронює вільне місце в автомобілі. Коли бронювання підтверджено, кількість вільних місць в автомобілі автоматично оновлюється, а водій і пасажир отримують номери телефонів для оперативного зв’язку один з одним. Після підтвердження бронювання пасажири можуть бачити інформацію про інших попутніків, які їдуть з ними.

Деталі поїздки у вас під рукою

Переглядати важливу інформацію щодо поїздки стало ще простіше. Всі деталі майбутнього маршруту, а також номери телефонів попутників, місце і дата відправлення доступні на сторінці поїздки та в SMS і електронних листах. Тепер водії та пасажири можуть зосередитися на найважливішому: приємній подорожі у веселій компанії.

Заощаджуйте на подорожах з попутниками!

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

Find out more about

Що нового?

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride