❄ 5 найкращих історій про карпулінг напередодні зимових свят ❄

❄ 5 найкращих історій про карпулінг напередодні зимових свят ❄

Щоб відсвяткувати важливе досягнення – 100 мільйонів користувачів BlaBlaCar у всьому світі, ми попросили вас поділитися з нами своїми найкращими спогадами про поїздки з попутниками. Серед понад 200 мільйонів зустрічей щороку часто трапляються унікальні, незабутні, а іноді й незвичайні моменти!

Щоб відсвяткувати важливе досягнення – 100 мільйонів користувачів BlaBlaCar у всьому світі, ми попросили вас поділитися з нами своїми найкращими спогадами про поїздки з попутниками. Серед понад 200 мільйонів зустрічей щороку часто трапляються унікальні, незабутні, а іноді й незвичайні моменти!

Ми отримали декілька тисяч історій від вас і не могли залишити їх при собі, тому підготували добірку наших улюблених історій про спільні поїздки напередодні зимових свят.

1/ Дівчача компанія

Я часто їжджу між Києвом і Черніговом по роботі. Одного разу збираючись до Чернігова, забронювала поїздку у водія. Чемний хлопець перетелефонував, сказав, що буде їхати дружина і в салоні будуть лише дівчата. Навіть сподобався такий розклад. У результаті виявилось, що я – єдина попутниця. Дівчина виявилась шикарна! З’ясувалось, що вона кінолог і ми разом з нею дивимся одні канали, присвячені цій темі. Заїхали вдвох на заправку по хотдоги, і вся дорога була сповнена приємних розмов. В Чернігові вона підвезла мене під самий під’їзд. Так, це була одна з найдовших моїх поїздок, але в компанії приємної людини час пролетів непомітно )
- Людмила

2/ Найближчі люди на все життя

Їхала до батьків і випадково стала першою пасажиркою у водія, тому сіла поруч, через затори в Києві годину їхали до Житомирської станції, де мали підібрати наступну пасажирку, тому розговорились з водієм і всі 6 годин подорожі розмовляли. Ми знайшли багато спільних інтересів – від музики до поглядів на життя. Домовились зустрітись в Києві, через тиждень зустрілись раз, потім знову – через 1,5 року одружились) Прикольна була поїздка))
- Вікторія

Поділіться з нами своїми найкращими історіями про спільні поїздки.

Поділитися історією

3/ Взаємодопомога і дружня підтримка

На початку минулого року, поїздка була з Луцька на Львів. Йшов сильний сніг, вже на виїзді з Луцька я зрозумів, що все буде не просто. Дорогу сильно перемітало, швидкість руху була близько 30км.год. Відмовитися від поїздки не міг, так як в аеропорту Львова мене чекала людина яка пролетіла з Лондона. Було 5 пасажирів їхали ми понад 3 години. За цей час ми гарно згуртуватись, всі розуміли, що це виклик долі. В багатьох місцях дорога була не проїзна, переметена сугробами. Але бог нас милував, то проїзджала важка техніка яка прокладали колію, то працювали комунальники на снігоочисних машинах. Ми якось усі розуміли ситуацію. В одну мить нас могло засинати в полі. Ніхто з пасажирів нікому не докоряв у виборі поїздки. Всі хотіли доїхати до Львова. Завдяки дружній підтримці один одного ми доїхали. За ці декілька годин ми стали близькими. Я вдячний тим пасажирам за розуміння і підтримку яку вони проявили один до одного і до мене.
- Володимир

4/ Дізнаватись нове

Я їхав із Франкфурта-на-Майні до Парижа разом із пілотом авіакомпанії Air Canada. Це були найцікавіші 10 години бесіди в моєму житті :) Він розповів мені все про літаки, про перельоти, про його роботу. 10 годин пролетіли як одну мить. Дякую за цю поїздку!
- Олексій

5/ Незвичайні пасажири

Підвозив козла. У прямому сенсі слова. Збирався їхати із Києва до Овруча. Але попутник вмовив забрати також козеня у Гатному та завезти у Повч Житомирської області. Гарна була поїздка :)
- Тимофій

Find out more about

Спільнота BlaBlaCar

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride