BlaBlaCar придбав Busfor

BlaBlaCar придбав Busfor

Тепер крім карпулінгу на платформі BlaBlaCar з’являться офіційні автобусні поїздки.

Що відбулось?

BlaBlaCar придбав Busfor, ведучий сервіс з пошуку та купівлі автобусних квитків в Україні і країнах Східної Європи. Тепер крім карпулінгу на платформі BlaBlaCar з’являться офіційні автобусні поїздки.

Наша мета — дати свободу подорожей мільйонам наших користувачів, доповнивши карпулінг автобусними пропозиціями, щоб кожен міг вибрати найзручніший транспорт в декілька кліків на смартфоні.

Для BlaBlaCar це не перша угода з автобусною компанією. У 2018 році BlaBlaCar вперше вийшов за рамки карпулінга, оголосивши про купівлю компанії Ouibus — одного з найбільших автобусних операторів Франції, який належить державній компанії SNCF, що управляє залізницями країни. На поточний момент новостворений BlaBlaBus працює в 7 країнах (Франція, Бельгія, Нідерланди, Люксембург, Німеччина, Іспанія та Італія).

Що таке Busfor?

Busfor — це ведучий сервіс з пошуку та купівлі автобусних квитків в Україні та інших країнах Центральної та Східної Європи. Технології Busfor сьогодні дозволяють придбати автобусні квитки на рейси понад 7000 перевізників в країнах Центральної та Східної Європи, що робить компанію лідером в області онлайн-дистрибуції.

Що це дасть?

Інтеграція транспортних рішень (карпулінга і автобусів), які доповнюють один одного, залучить на платформу більше користувачів. Це допоможе автовласникам простіше знаходити попутників, а перевізникам — пасажирів. Зрештою, і ті, і інші будуть ефективніше заповнювати вільні місця, а це означає, що BlaBlaCar продовжить зменшувати обсяг викидів СО2 в атмосферу.

Глобальна стратегія BlaBlaCar

Для BlaBlaCar це рішення прийняте в рамках загальної стратегії розвитку: компанія прагне стати глобальним маркетплейсом для автодорожніх поїздок, об’єднавши на одній платформі карпулінгові та автобусні пропозиції, щоб дати пасажирам широкий вибір транспортних засобів.

На автобусах зручно їздити популярними маршрутами, коли ціна залишається доступною, а сам квиток можна придбати завчасно. Карпулінгові пропозиції відрізняються різноманітністю маршрутів, охоплюючи навіть не популярні напрямки, при цьому вартість поїздки залишається низькою, а забронювати місце в авто можна в останній момент.

Що далі?

Зовсім скоро на BlaBlaCar з’являться офіційні автобусні поїздки. Незабаром ми розповімо про переваги для користувачів BlaBlaCar і покажемо, як це виглядатиме.

Подорожувати з BlaBlaCar

Find out more about

Спільнота BlaBlaCar

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride