BlaBlaStory з Іриною Ставицькою: «Кожна подорож — це цікаві знайомства»

BlaBlaStory з Іриною Ставицькою: «Кожна подорож — це цікаві знайомства»

Про подорожі на авто, віндсерфінг та знайомства в дорозі

BlaBlaStory — це історії наших користувачів про подорожі, натхнення, пригоди і нові знайомства. Ми поспілкувались з Іриною Ставицькою про подорожі за вітром та як попутники стають хорошими друзями.

Розкажи декілька слів про себе: чим займаєшся, що любиш.

Мене звати Ірина. Я люблю кайт- та віндсерфінг. Саме за вітром і подорожую. Після 13 років банківського досвіду раптом виявилось, що мені цікавіше продавати дизель, пальне для реактивних двигунів, природний газ та і загалом, що нафтопродукти — це дуже цікаво. Можна сказати, що про це я дізналась саме завдяки BlaBlaCar.

Як часто ти подорожуєш? Як обираєш нове місце для подорожей?

Мені складно сидіти на одному місці, тому постійно кудись подорожую: на море, в гори чи просто новими недослідженими місцями та дорогами. Найчастіше все непередбачувано: і місце, і самі поїздки. Раніше я любила все планувати. А після того, як захопилась кайтсерфінгом, припинила, адже вітер не сплануєш.

У тебе є цікаві історії з подорожей? Чи знайомилась з цікавими людьми під час них?

Кожна подорож — це одне чи декілька цікавих знайомств. Часто мої попутники з BlaBlaCar стають моїми хорошими друзями, з якими ми продовжуємо спілкуватися, бачитися та цікаво проводити час. Багато хто після поїздки з нами також починає займатись віндсерфінгом чи кайтсерфінгом. Інші намагаються поїхати з нами знову у наступних поїздках. Так би мовити, постійні пасажири.

Без чого ти не уявляєш своїх подорожей? Як піклуєшся про власну безпеку в дорозі?

Не уявляю своєї подорожі без музики та кави. Музику гучніше! І дуже люблю зупинитися по дорозі на АЗК і, не поспішаючи, випити чашку лате з корицею. На щастя, більшість моїх попутників поділяють мою пристрасть.

Чи користуєшся ти сервісами шерингової економіки? Чи є у тебе лайфхаки, як можна заощадити у подорожах?

Регулярно використовую BlaBlaCar. Вже й не згадаю, як почала користуватись сервісом. Вважаю, що це найголовніший лайфхак «як заощадити».

Яке місто/місце вразило найбільше? Що порадиш обов’язково відвідати?

Найбільше я люблю море. Воно заряджає якоюсь неймовірною енергією та спокоєм одночасно. Але буде чудово відвідати в житті як можна більше різних місць. Лише в нашій красуні-Україні їх безліч.

Заощаджуйте на подорожах з попутниками

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

Find out more about

BlaBlaStory

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride