BlaBlaStory з Андрієм Стадником: обожнюю подорожувати світом

BlaBlaStory з Андрієм Стадником: обожнюю подорожувати світом

BlaBlaStory – це історії про людей, які не уявляють своє життя без подорожей Україною та світом, нових знайомств і цікавих історій в дорозі та користуються сервісом BlaBlaCar.

Героєм цього тижня став Андрій Стадник, який обожнює подорожувати світом та вже встиг об’їздити 15 країн.

Розкажи кілька слів про себе: чим ти займаєшся, ким працюєш, що любиш.

Я типовий ІТ-шник, який весь свій вільний час приділяє власним проектам. За професією я веб-розробник, але сфера моїх захоплень дуже широка. Це і спортивна журналістика, і інтернет-радіо, та івент-менеджмент. Моє найбільше хобі – це хіп-хоп. Вже протягом шести років організовую концерти, фестивалі, змагання серед реп-виконавців. Якщо ви чули про рух ПідБіт (www.pidbit.com – найбільше українське хіп-хоп об’єднання – ред.), то в цьому інтерв’ю дізнаєтесь щось цікаве про одного із його засновників.

Коли і як ти вирішив приєднатися до BlaBlaCar.

Для яких поїздок зазвичай використовуєш сервіс? Я дуже багато подорожую. Цього року побував у восьми країнах. А приєднався до сервісу на початку 2014 року, коли вперше вирушив своїм автомобілем через Польщу до Німеччини. Це була 10-денна незабутня поїздка, а попутниками у мене тоді були хлопці з Австралії та Алжиру, дівчата з США та Канади. За день можу здолати до тисячі кілометрів. Автомобілі Skoda пристосовані до далеких мандрівок, і водій, і пасажири почуваються комфортно у них. Маю автохолодильник, який подарували друзі, також USB зарядки, які виручають, якщо у когось розрядився смартфон. Музику вмикаємо з флешок або плеєрів, також маю величезний плейлист, зібраний вже за роки.

Stadnik

У тебе є звичний маршрут? Куди їздиш найчастіше?

Щомісяця буваю 2-3 рази у Львові. Вирушаю в суботу вранці, і по обіді в неділю – у зворотньому напрямку. За сім років цей маршрут вже став для мене рідним – знаю кожну ямку, кожен знак, і кожного пішохода, що наближається до зебри :)

Цього року відкрив для себе Одесу. 4.5 години в дорозі – і ти на морі. Якраз вдало потрапив туди на святкування Дня Незалежності.

У тебе є цікаві історії з поїздок?

Наприклад, незвичайні попутники, пригоди в дорозі і т.д.? Так складається, що кожна поїздка стає незабутньою. Мені дуже щастить на цікавих попутників, з якими наговоримося вдосталь і в машині, і за кавою на заправці, та продовжуємо спілкуватися навіть після поїздки. А найвеселішим пасажиром була такса Зевс-мандрівник, який дуже чемно і терпляче переніс дорогу майже в 600км.

Stadnik2

Кілька слів для скептиків :) Чому тобі подобається BlaBlaCar? Чому варто спробувати подорожувати за допомогою сервісу іншим?

Перш за все – це унікальна можливість культурного та крос-професійного обміну досвідом. Повірте, навіть за 5 годин можна чимало почерпнути із нової сфери, пізнати людину, яку за інших обставин не вдалось б зустріти. Сервіс став дуже популярний в Україні з цієї весни, коли українці, роздратовані постійною нестачею квитків у залізничних касах, почали шукати нових шляхів, аби дістатися на вихідні додому. Хочете швидко доїхати до місця призначення? Ідеальний спосіб. Хочете нових цікавих знайомств? Вони на BlaBlaCar. Усім бажаю легкої дороги і цікавих зустрічей! Може побачимося із вами навіть.

Заощаджуйте на подорожах з попутниками!

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

Find out more about

BlaBlaStory

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride