BlaBlaStory з Анею Солоід: ціную сервіс, який може вирішити проблеми

BlaBlaStory з Анею Солоід: ціную сервіс, який може вирішити проблеми

BlaBlaStory – це історії про людей, які не уявляють своє життя без подорожей Україною та світом, нових знайомств і цікавих історій в дорозі та користуються сервісом BlaBlaCar. Цього тижня Аня Солоід розповіла про знайомства в дорозі і власні подорожі Україною.

Розкажи кілька слів про себе: чим ти займаєшся, ким працюєш, що любиш.

Я народилася в Одесі, працюю в Києві, живу між цими двома містами і дуже часто подорожую. Люблю знайомитися з новими людьми, наповнювати своє життя новими емоціями і можливостями, сміятися і насолоджуватися життям. Коли і як ти вирішила приєднатися до BlaBlaCar.

Для яких поїздок зазвичай використовуєш сервіс?

Сервісами, що працюють по моделі “ridesharing” я користувалася ще до того, як в Україну прийшов BlaBlaCar. Їздила до Одеси і до Львова кілька разів, просто тому, що не було ніякого іншого способу дістатися в потрібне місто вчасно. З появою BlaBlaCar практично повністю перейшла на цей сервіс для організації поїздок. У мене по роду діяльності не виходить заздалегідь планувати поїздки і купувати квитки на потяг чи автобус за тиждень. Зазвичай все трапляється за кілька годин і для мене BlaBlaCar став порятунком. Тепер це не тільки сервіс для вимушених відряджень і поїздок, але і для подорожей по країні.

blablacar_soloid2

У тебе є звичний маршрут? Куди їздиш найчастіше?

Мій самий звичний і частий маршрут – це Київ – Одеса і назад. Намагаюся часто їздити додому до батьків, друзів, в своє рідне і улюблене місто. Раніше завжди вибирала потяг, але з огляду на що планувати поїздку за місяць немає можливості, а знайти квитки на поїзд після спонтанного рішення їхати завтра просто неможливо, то BlaBlaCar став надійною і чудовою альтернативою. Швидко, комфортно, в будь-який час. Дуже ціную наявність сервісу, який:

  • Вирішує твою проблему
  • Дає додаткові бонуси у вигляді знайомства з новими людьми і цікавих бесід з попутниками

У тебе є цікаві історії з поїздок? Наприклад, незвичайні попутники, пригоди в дорозі і т.д.

Моя перша поїздка на BlaBlaCar була якраз з Одеси до Києва з водієм, який перший раз брав попутника через сервіс. Це був смішний і цікавий досвід. Хлопці відпочивали в Одесі і ділилися враженнями про місто, я давала поради куди ще варто сходити і що подивитися в наступний раз. У нас склалася мила і пізнавальний розмова. Завжди цікаво слухати про своє місто від гостей міста. Потім кілька поїздок у мене було з водієм Костею. Він регулярно їздив у відрядження між Києвом і Одесою по середах і п’ятницях і я кілька разів складала йому компанію. Пам’ятаю перша поїздка була якраз на початку вересня і у Кості син пішов в перший клас. І ось так за кілька поїздок я дізнавалася про успіхи малюка в школі, його враження та перші досягнення. Було дуже забавно обмінюватися такими майже родинними розповідями. А ще була поїздка, в якій відзначився інший пасажир. Всі 5 годин шляху він розповідав анекдоти без зупинки. 5 годин без зупинки! Це був просто марафон сміху, ми сміялися всім натовпом попутників. Кожна поїздка унікальна сама по собі. Буває ти просто їдеш і думаєш про своє, адже дорога це прекрасна можливість переосмислити один досвід і приготуватися до іншого. А буває, що сама дорога ставати незабутнім досвідом.

Кілька слів для скептиків :) Чому тобі подобається BlaBlaCar? Чому варто спробувати подорожувати за допомогою сервісу іншим?

Мені, чесно, складно зрозуміти скептиків. Якщо люди боятися незнайомих людей, нових знайомств, незвіданих можливостей, тоді навряд чи мій приклад їм чимось допоможе. Для мене можливість поїхати кудись з BlaBlaCar абсолютно зрозуміла і досить прагматична: водії все одно їдуть в те місто, куди тобі потрібно, тоді чому чи не поїхати з ними? Водій економить на витратах, я отримую необхідну мені послугу.

blablastory_soloid1

Кожна поїздка унікальна сама по собі. Буває ти просто їдеш і думаєш про своє, адже дорога це прекрасна можливість переосмислити один досвід і приготуватися до іншого. А буває, що сама дорога ставати незабутнім досвідом.

Дай кілька порад початківцям. На що звернути увагу, з чого почати користуватись сервісом?

Мені здається на BlaBlaCar все дуже просто: дивишся на необхідні дату і час поїздки і вибираєш з тих, у кого хороші відгуки і рейтинг. Я люблю, коли є фото водія. Якось приємніше знати як виглядає людина. Тому і свій профіль я заповнила з фото та інформацією про себе. Навіть не знаю, що ще порадити. Просто варто більше довіряти людям.

Заощаджуйте на подорожах з попутниками

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

Find out more about

BlaBlaStory

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride