BlaBlaStory з Амбасадором Дімою Міндаліним: Я з задоволенням залишаю відгуки про пасажирів

BlaBlaStory з Амбасадором Дімою Міндаліним: Я з задоволенням залишаю відгуки про пасажирів

BlaBlaStory — це історії про людей, які не уявляють своє життя без подорожей Україною та світом, нових знайомств і цікавих історій в дорозі та користуються сервісом BlaBlaCar. Ми поговорили з Дімою Міндаліним, Амбасадором BlaBlaCar і шанувальником подорожей Україною.

Ми поспілкувалися з нашим Амбасадором Дімою Міндаліним та дізнались багано цікавого про подорожі Україною.

Розкажи кілька слів про себе: чим ти займаєшся, ким працюєш, що любиш.

Мене звати Діма Міндалін, працюю у відділі продажу великої будівельної компанії, люблю джаз та подорожі. Приєднатися до сервісу BlaBlaCar мені порадив іноземний друг, який регулярно користувався цим сервісом подорожуючи Європою. Вже пройшло більше року як я легко знаходжу собі пасажирів або допомагаю близьким знайти автомобіль в потрібному напрямку.

Коли і як ти вирішив приєднатися до BlaBlaCar. Для яких поїздок зазвичай використовуєш сервіс?

Найчастіше їду до родичів в Черкаську та Житомирську обл. Пригод в дорозі не було, пасажири траплялись лише чемні та виховані :) Я з задоволенням залишаю відгуки про пасажирів, які подорожувати зі мною. Вони пишуть приємні коментарі мені, що теж впливає на рейтинг і репутацію.

Як це – бути Амбасадором BlaBlaCar?

BlaBlaCar став для мене та багатьох моїх друзів дуже корисним сервісом. Варто спробувати користуватись сервісом BlaBlaCar як водіям так і пасажирам. Для водія це можливість суттєвої економії на пальному. Наприклад, беручи трьох пасажирів, я повністю покриваю затрати на бензин на поїздку до 230 км. Для пасажирів це можливість більш комфортного і дешевого проїзду, ніж в громадському транспорті. Часто BlaBlaCar виручає, коли на певні напрямки немає вільних квитків на потяг чи автобус.

Більше про те, як стати Амбасадором BlaBlaCar, тут.

Заощаджуйте на подорожах з попутниками!

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

Find out more about

BlaBlaStory

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride