BlaBlaStory з Наталею Іщенко: спільна подорож чудово зближує з попутниками

BlaBlaStory з Наталею Іщенко: спільна подорож чудово зближує з попутниками

BlaBlaStory – це історії про людей, які не уявляють своє життя без подорожей Україною та світом, нових знайомств і цікавих історій в дорозі та користуються сервісом BlaBlaCar.

Цього тижня нашою героїнею стала Наталя Іщенко, яка обожнює подорожувати Європою, та вважає, що спільна подорож чудово зближує з попутниками.

natasha2

Розкажи кілька слів про себе: чим ти займаєшся, ким працюєш, що любиш.

Мене звати Наталя. Я співзасновниця followmytravel.com. Це платформа для активних мандрівників, де можна легко зберігати і ділитися улюбленими місцями в різних містах світу. Найбільше люблю подорожувати! Власне, з любові до подорожей і народився цей проект.

На даний момент я встигла побувати в 30 країнах і 100 містах і зрозуміти, що наш світ дуже різноманітний і саме в цьому його цінність!

Крім подорожей люблю світанки і заходи, океан, мріяти, слухати музику, шум хвиль, звуки пробудженого міста, весну, літо, початок осені і кінець зими, танцювати, гуляти, гуляти під літнім дощем, веселку, фільми і книги, робити плани, бути спонтанною, люблю життя!

Коли і як ти вирішила приєднатися до BlaBlaCar. Для яких поїздок зазвичай використовуєш сервіс?

Створила свій профайл на BlaBlaCar навесні. Після запуску followmytravel.com ми вирішили, що найкращий спосіб розрекламувати тревел-проект – відправитися в подорож. Ми поїхали в подорож Європою на 75 днів.

Сервіс BlaBlaCar став чудовою можливістю переїжджати з міста в місто і знайомитися з місцевими жителями, адже ніщо так не зближує з попутниками, як спільна подорож, нехай навіть довжиною на годину.

У тебе є звичний маршрут? Куди їздиш найчастіше?

Зараз перебуваю в Лісабоні. Проект followmytravel.com відібрали з 400 інших проектів у Лісабонський акселератор. Хоча програма тут досить насичена, у вихідні дні намагаюся виїжджати зі столиці в пошуках секретних пляжів з чудовим видом, невеликих рибальських сіл і віддалених міст, куди можна легко і швидко дістатися на BlaBlaCar. Іноді поїздки виходить досить спонтанною: я просто дивлюся, хто куди їде з Лісабона. Інколи абсолютно несподівано для себе відкриваю дуже мальовничі куточки Португалії.

В тебе є цікаві історії з поїздок? Наприклад, незвичайні попутники, пригоди в дорозі і т.д.

Найбільше запам’яталася поїздка з Лісабона в Порто з водієм з Іспанії. Рольф виявився студентом з Гранади, який вирішив під час канікул об’їздити Португалію. Наші погляди співпали і замість нудних хайвеїв ми вирушили в 5-годинну поїздку через невеликі міста і села. Ми зупинялися, щоб пофотографуватися або купити свіжих фруктів, розмовляли з місцевими жителями, намагалися наввипередки запам’ятати якомога більше португальських слів. А ще ми стали свідками незвичного для нас явища: побачили, як тисячі паломників з’їжджались у Фатіму – релігійну столицю Португалії. Після подорожі ми з Рольфом залишились хорошими друзями.

Кілька слів для скептиків :) Чому тобі подобається BlaBlaCar? Чому варто спробувати подорожувати за допомогою сервісу іншим?

BlaBlaCar – не тільки відмінна, швидка і доступна можливість дістатися з однієї точки в іншу, але і можливість познайомитися з людьми інших національностей і культур, зрозуміти, що їх хвилює, а що радує і іноді отримати дуже цікаві рекомендації про країну, якою подорожуєш.

Заощаджуйте на подорожах з попутниками!

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

Плануйте свої поїздки за допомогою мобільних додатків BlaBlaCar також!

Find out more about

BlaBlaStory

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride