BlaBlaStory з Олею Зінов’євою: обожнюю спонтанні  поїздки

BlaBlaStory з Олею Зінов’євою: обожнюю спонтанні поїздки

BlaBlaStory – це історії про людей, які не уявляють своє життя без подорожей Україною та світом, нових знайомств і цікавих історій в дорозі та користуються сервісом BlaBlaCar.

Цього тижня ми познайомились з Олею Зінов’євою, яка вважає, що, чим більше подорожуєш, тим краще, особливо, коли це спонтанні поїздки.

11

Оля, розкажи про себе: чим займаєшся, ким працюєш, що любиш?

Мене звати Оля, я працюю менеджером з продажу в компанії “Покупон” (прим. ред. pokupon.ua – це сервіс, який надає знижки на товари і послуги), а окрім цього намагаюся навчитися шити красиві сукні та підтягуватися хоча б разочок на перекладині. Або хоча б висіти і не падати. Люблю собак, пекти смачні торти (звідси мабуть і проблеми з турніком), душевно розмовляти і голосно сміятися. Ну і, звичайно ж, люблю подорожі, як не банально це звучить. Подорожі для мене – це не тільки поїхати на море влітку. Це будь-які поїздки, найкраще, коли вони спонтанні, нехай навіть в сусіднє місто. Я сприймаю це, як можливість отримати нові враження, розширити свої звичні рамки.

Коли ти приєдналась до BlaBlaCar?

Вирішила вступити до лав BlaBlaCar, оскільки давно було цікаво, що це за сервіс. Та коли справа доходила до поїздки, я забувала про BlaBlaCar та їхала стандартними способами. Цього літа я вирішила не забувати, і не забула. Зібралася їхати до друзів і скористалась BlaBlaCar.

Поговоримо про поїздки.

З тобою траплялись якісь цікаві історії під час подорожі, наприклад, незвичні попутники чи пригоди в дорозі? Великого досвіду поїздок у мене немає, пригод у вигляді переслідувань і розслідувань теж не було. Завжди траплялися мені хороші, приємні люди, з якими весело їхати і яких цікаво слухати. Найбільше відкриття для мене – це те, що на деяких заправках їжа інколи набагато смачніша, ніж в ресторанах. А ще світ дуже тісний. Один раз я їхала з Одеси і виявилося, що з водієм, якого я бачила перший раз в житті, у нас є спільні знайомі у зовсім іншому місті, де ні він, ні я не живемо.

22

І наостанок кілька слів для скептиків :). Чим тобі подобається BlaBlaCar? Чому радиш спробувати подорожувати за допомогою сервісу іншим?

BlaBlaCar подобається тим, що можливість допомогти людині доїхати у потрібне місце – сама по собі класна ідея. Навіть якби я не користувалася сервісом регулярно, мені б все одно він подобався. Спробувати поїхати використовуючи BlaBlaCar варто. Ми і так по суті їдемо з незнайомими людьми, коли летимо в літаку чи їдемо автобусом. Тільки в літаку ти не зайдеш до пілота і не будеш слухати його розповіді про життя або розповідати свої розповіді. А з BlaBlaCar це можна. Усім гарних поїздок і не бійтеся пробувати нове! Найчастіше – це дуже круто!

Заощаджуйте на подорожах з попутниками!

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

Плануйте свої поїздки за допомогою мобільних додатків BlaBlaCar також!

Find out more about

BlaBlaStory

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride