BlaBlaStory зі Веронікою Кір’яновою: “Веселі історії з подорожей можна розповідати вічно”

BlaBlaStory зі Веронікою Кір’яновою: “Веселі історії з подорожей можна розповідати вічно”

Про літо, насичене подорожами, та початок користування BlaBlaCar

BlaBlaStory — це історії наших користувачів про подорожі, натхнення, пригоди і нові знайомства. Ми поспілкувались з Веронікою, яка лише почала подорожувати з BlaBlaCar та дізнались про її перші поїздки.

Розкажи декілька слів про себе: чим займаєшся, що любиш

Мене звати Вероніка, мені 21. Навчаюсь на спеціальності “дизайн інтер’єру”. Завдяки тому, що закінчила школу з поглибленим вивченням іноземних мов, зараз навчаю малечу англійській мові. Обожнюю читати, дивитися серіали, подорожувати та знайомитися з новими людьми.

Як часто подорожуєш? Як обираєш нове місце для подорожей?

Подорожую я не так часто, як хотілося б. Але це літо видалось дуже насиченим! Точніше, його друга половина. Я чотири рази перетинала Україну (зі сходу на захід і навпаки) і два з цих разів перетинала кордон, прямуючи до Польщі.

У тебе є цікаві історії з подорожей? Чи знайомилась я з цікавими людьми під час них?

Найприємніше після поїздки – це емоції, спогади, які зберігаються та оживають, коли переглядаєш фотографії. Здається, що ці веселі історії з подорожей можна розповідати вічно. А які люди зустрічаються у дорозі! Наприклад, коли ми їхали з подругою з Харкова до Яремче через BlaBlaCar, у нас був неймовірно веселий та балакучий водій Олег. Дорога мала бути довгою: з Харкова ми прямували до Львова, а далі Олег спеціально підвозив нас до Яремче і лише потім їхав додому. Але вже на початку поїздки водій сказав: “На час нашої поїздки ми – одна велика родина”. Так воно і вийшло.

Без чого ти не уявляєш своїх подорожей? Як піклуєшся про власну безпеку в дорозі?

Свою подорож я не уявляю без телефону. Так-так, 21 століття :) Просто в одній “штуці” зібрано майже усе необхідне: гроші, мапи, зв’язок, фото. Ще б навчився лікувати.

За свою безпеку у дорозі я не хвилююсь. Я заздалегідь обираю водія, звертаю увагу на рейтинг, кількість поїздок та відгуки. І обов’язково користуюсь ременем безпеки.

Чи користуєшся ти сервісами шерингової економіки (Airbnb, BlaBlaCar)? Чи є у тебе лайфхаки, як можна заощадити у подорожах?

Користуюсь BlaBlaCar – він дуже часто допомагає, особливо по часу, комфорту і інколи грошам. Заощадити зазвичай допомагає заздалегідь продуманий план дій та пересувань. А ще відкритість та спілкування.

Яке місто/місце вразило найбільше? Що порадиш обов’язково відвідати?

Мені неймовірно сподобався Львів. Хоч ми й були з подругою там один день (9 годин навіть днем складно назвати), але цього вистачило, щоб відчути атмосферу, львівський шарм. Варшава також залишила незабутні враження. З давніх поїздок – частина мого серця залишилась у Тунісі.

Find out more about

BlaBlaStory

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride