5 порад, які допоможуть швидко знайти пасажирів

5 порад, які допоможуть швидко знайти пасажирів

5 правил, які допоможуть водіям BlaBlaCar в пошуку веселих і надійних попутників для спільної подорожі.

Ви — водій BlaBlaCar і плануєте поїздку до іншого міста? Ми підготували декілька порад, які зроблять ваш пошук попутників простішим, а спільну поїздку — незабутньою.

Знайти поїздку   Опублікувати поїздку

1 — Заповніть профіль

Пасажири обирають водіїв з хорошими відгуками і заповненим профілем. Додайте свою фотографію в профілі, а також фотографію власного автомобіля та напишіть про себе в полі “Біографія”. Наприклад, розкажіть, чому та як часто ви подорожуєте, яку музику слухаєте та про що любите поговорити в дорозі. Попутники повинні бути впевненими, з ким вони планують їхати.

2 — Опублікуйте поїздку заздалегідь

Пасажири планують поїздки заздалегідь, тому не варто відкладати публікацію вашого маршруту на останній момент. Наприклад, плануючи поїздку на вихідні, розпочніть пошук попутників за тиждень.

3 — Розкажіть детальніше про поїздку

Пасажири захочуть дізнатись більше про ваш маршрут. Вкажіть, о котрій годині ви вирушаєте, де зустрінете попутників, яку музику слухаєте в дорозі. Якщо в автомобілі з вами будуть люди чи домашні тварини – повідомте про це також. Опишіть деталі поїздки в одноіменному полі під час публікації на сайті.

4 — Відповідайте на повідомлення

Пасажири писатимуть вам повідомлення на сайті BlaBlaCar, не забудьте їм відповідати. Якщо ви зволікаєте з відповіддю, пасажири, які поспішають, швидше за все, оберуть іншого водія, а вам доведеться витратити більше часу на те, щоб знайти пасажирів.

5 — Домовтесь про місце зустрічі

Заздалегідь подумайте про місце зустрічі, до якого легко дістатися пішки або громадським транспортом. Повідомте про нього вашим пасажирам в особистих повідомленнях або за телефоном, щоб вони заздалегідь вирішили, коли і як доїхати і не запізнилися на зустріч з вами. Розпочніть спільну поїздку з приємного знайомства і спілкування. Не забудьте залишити відгуки попутникам після поїздки. Опишіть ваші враження, оцініть навички водіння і розкажіть приємні історії, які трапились вам в дорозі. Ваші попутники залишать вам відгуки у відповідь.

Заощаджуйте на подорожах з попутниками!

Знайти поїздку   Опублікувати поїздку

Find out more about

Події

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride