Дякуємо вам за неймовірний рік!

Дякуємо вам за неймовірний рік!

Яким виявився 2017 для спільноти попутників

За рік ви та інші члени спільноти BlaBlaCar подолали неймовірний шлях. Переконайтесь самі!

Попутників вже 60 мільйонів, і серед них – ви! Уявіть, скількох ще людей ви можете зустріти, подорожуючи разом! А поки розкажіть нам історію з минулих поїздок

Щомісяця ми двічі проїжджаємо відстань як від Землі до Сонця! Ми досі подорожуємо машинами, а не ракетами, і все ж нам вдається подолати цю космічну дистанцію!

Окрім української, подорожуючі спілкуються ще 19 мовами! Ahoj! Witaj! Bonjour! Ciao! Dzień dobry! З BlaBlaCar навколо світу!

Ми обожнюємо вихідні. Але знову ж таки – хто їх не любить? Понад 50% наших подорожей відбулися саме у вихідні.

Ми довіряємо один одному. Цього року було написано більше 35 мільйонів теплих, а іноді і дуже поетичних відгуків.

Ми – мобільні. Все більше попутників організовують мандрівки, використовуючи смартфон. Бажаєте так само? Встановіть мобільний додаток. Він став ще кращим.

Ми радіємо вашим історіям! За цей рік ви поділилися з нами більше 30 000 фото з подорожей. Тільки подивіться на ці обличчя!

Ви змінюєте світ автомобільних подорожей, допомогаючи людям дістатися туди, куди їх кличе серце!

Дякуємо фантастичному 2017!

Поділіться спогадами про свій рік спільних подорожей

Що ж нас чекає у 2018? Ми встановимо нові рекорди, зруйнуємо всі кордони та розповімо про спільні подорожі ще більшій кількості людей на планеті.

З Новим Роком! І, як завжди, гарних вам спільних поїздок з BlaBlaCar! Наша команда від щирого серця бажає вам щасливих свят!

Find out more about

Події

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride