5 речей, які допоможуть прокачати профіль водіям

5 речей, які допоможуть прокачати профіль водіям

Для того, щоб подорож пройшла вдало для всіх учасників, пропонуємо вам невелику інструкцію з 5 правил.

Ваша спільна поїздка з попутниками розпочинається не в дорозі, а ще під час планування маршруту і пошуку попутників. Потурбуйтесь про те, щоб подорож пройшла комфортно, весело і зручно.

1 — Заповніть свій профіль

Пасажири обирають водіїв з хорошими відгуками і заповненим профілем. Додайте фотографію в профілі, а також фотографію власного автомобіля. Пам’ятайте про те, що команда підтримки BlaBlaCar модерує персональні дані, які ви залишаєте. Напишіть про себе в полі “Біографія”. Наприклад, розкажіть, чому та як часто ви подорожуєте, яку музику слухаєте та про що любите говорити в дорозі. Це допоможе вам швидше знайти попутників, а попутникам — бути впевненими у власній безпеці і комфорті під час подорожі з вами.

2 — Займіться організацією подорожі

Запланували подорож до іншого міста? Опублікуйте свій маршрут на сайті. Пасажири планують поїздки заздалегідь, тому не варто відкладати публікацію вашого маршруту на останній момент. Наприклад, плануючи поїздку на вихідні, опублікуйте поїздку мінімум за тиждень і обирайте попутників, не поспішаючи. Потурбуйтесь про те, щоб якомога детальніше розповісти про поїздку:

  • Логістика: вкажіть точний час і місце відправлення, кількість зупинок по дорозі і місце прибуття
  • Комфорт: скористайтесь функцією “Максимум 2 місця позаду”, якщо дбаєте про підвищений комфорт для пасажирів, розкажіть про місце для багажу і про те, що плануєте взяти домашнього улюбленця
  • Спілкування: розкажіть про музику, яку слухаєте в дорозі, вкажіть свій рівень балакучості (Bla, BlaBla чи BlaBlaBla), а також про відношення до паління в салоні
  • Безпека: напишіть про свої водійські навички і дотримання ПДР, наявність обов’язкового страхування та стан авто. Пасажири повинні бути впевнені у власній безпеці під час подорожі з вами.

3 — Спілкуйтесь з майбутніми попутниками

Пасажири писатимуть вам повідомлення на сайті BlaBlaCar та телефонуватимуть, щоб забронювати місця в авто. Не зволікайте з відповіддю, інакше пасажири, які поспішають, швидше за все, оберуть іншого водія. Відповідальна організація і детальна розповідь про маршрут на сторінці поїздки допоможе вам уникнути повторюваних питань. Ви повинні бути впевнені у власній безпеці, тому задавайте питання майбутнім пасажирам також. Наприклад, запитайте про цілі поїздки, кількість багажу з собою і точне місце висадки. Зателефонуйте попутникам за кілька днів до поїздки, щоб бути впевненим у тому, що плани не змінились.

4 — Домовтесь про місце зустрічі

Заздалегідь подумайте про місце зустрічі, до якого легко дістатися пішки або громадським транспортом. Повідомте про нього вашим пасажирам в особистих повідомленнях або за телефоном, щоб вони заздалегідь вирішили, коли і як доїхати і не запізнилися на зустріч з вами.

5 — Подорожуйте комфортно

Дякуємо за те, що виконали усі правила інструкції водія :) Ви — надійний користувач спільноти BlaBlaCar, який дбає про комфорт і безпеку попутників. Час відправлятись в дорогу. Після завершення подорожі не забудьте написати відгуки пасажирам і отримати відгуки у відповідь.

Заощаджуйте на подорожах з попутниками!

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

Плануйте свої поїздки за допомогою мобільних додатків BlaBlaCar також!

Find out more about

Події

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride