Захистіть свої гроші – платіть тільки на BlaBlaCar

Захистіть свої гроші – платіть тільки на BlaBlaCar

Кілька простих правил захистять вас від шахраїв.

Як і більшість онлайн-платформ, BlaBlaCar іноді стикається з шахраями. Вони намагаються вмовити пасажирів залишити передоплату за поїздку або вказати дані банківської картки.

Кілька простих правил захистять вас від шахраїв
Ми активно боремося з шахраями й розробили кілька простих правил. Якщо ви будете дотримуватися їх, ми зможемо захистити вас і ваші гроші:

  • ЗАВЖДИ оплачуйте поїздки та спілкуйтеся з водієм у додатку BlaBlaCar або на нашому сайті тільки тут ми зможемо вам допомогти. Не переходьте на сторонні ресурси.
  • ЗАВЖДИ платіть водієві готівкою в авто після того, як ви виїхали.
  • На BlaBlaCar оплачуються ТІЛЬКИ збір за послуги BlaBlaCar та автобусні квитки. Ніколи не проводьте платежі поза платформою.

Як працюють шахраї?

Шахраї видають себе за водіїв і намагаються переманити пасажирів в інші додатки Whatsapp, Telegram або Viber. Вони попросять оплатити поїздку заздалегідь на окремому сайті. Якщо ви введете дані своєї картки на такому сайті, вони опиняться у шахраїв.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Сайти, посилання на які надсилають шахраї, схожі на справжні. Там часто є логотип BlaBlaCar, а адресу легко сплутати з офіційною www.blablacar.com.ua. Приклади шахрайських сайтів: blablablacar. com.ua/pay, blablacar.cash.

Хочете дізнатися більше?

Якщо у вас з’явилися запитання або сумніви щодо водія, загляньте в наш прочитайте відповіді на поширені запитання або зв’яжіться з нами. Ваша підтримка допомагає нам розбудовувати спільноту надійних попутників.

Find out more about

Довіра

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride