Важливо: змініть вашу електронну адресу для входу на BlaBlaCar

Важливо: змініть вашу електронну адресу для входу на BlaBlaCar

Скористайтесь наступною інструкцією, щоб змінити вашу електронну адресу внаслідок блокування певних російських сайтів і сервісів на території України

Згідно з Указом Президента України №133/2017 певні російські сайти та сервіси будуть заблоковані на території України.

Що це означає для мене?

Якщо ваш профіль BlaBlaCar зареєстрований за однією з наступних електронних адрес – @mail.ru, @yandex.ru, @yandex.ua, @ya.ru, @inbox.ru, @list.ru, @bk.ru, @mail.ua – рекомендуємо її змінити найближчим часом. Також можуть виникнути складнощі, якщо ви заходили на BlaBlaCar через VK.

Що мені тепер робити?

Ми цінуємо своїх користувачів, тому заздалегідь підготували вказівки. Вам необхідно змінити вашу електронну адресу або скористатись іншими варіантами входу у систему. Оберіть найзручніший спосіб для вас.

Добре. Які це способи?

[1] Змініть вашу електронну адресу на BlaBlaCar

Якщо ви зареєстровані на BlaBlaCar за допомогою електронної адреси з наведеного вище списку — змініть її найближчим часом, зробивши наступні кроки:

  • Увійдіть до свого облікового запису (Увага: не натискайте «Реєстрація», якщо у вас вже є профіль на BlaBlaCar – інакше ви створите новий і втратите попередню історію та відгуки від попутників)

Увійти

  • Перейдіть на вкладку «Профіль» або за наступним посиланням
  • Змініть електронну адресу у відповідному полі

  • Натисніть «Зберегти» і не забудьте підтвердити нову електронну адресу

Для зручності рекомендуємо вам обрати один з українських чи міжнародних поштових сервісів, санкції на які не розповсюджуються:

  • @gmail.com
  • @outlook.com
  • @ukr.net
  • @bigmir.net

[2] Ви можете приєднати свою сторінку на Facebook

Для цього увійдіть до свого профілю на BlaBlaCar та натисніть «Приєднати свій обліковий запис Facebook» на сторінці «Підтвердження даних».

Приєднавши Facebook до свого профілю BlaBlaCar ви зможете заходити за допомогою кнопки «Увійти з Facebook».

Що робити, якщо я заходив раніше за допомогою VK?

  • Вкажіть електронну адресу, за якою ви зареєстровані у VK і слідуйте простій інструкції. Більше інформації за посиланням – «Не працює «Увійти з VK».

Якщо VK буде заблоковано, що буде зі спільнотою BlaBlaCar?

Ми проінформували спільноту BlaBlaCar у VK про дану ситуацію. Ми любимо та цінуємо нашу спільноту, тому запрошуємо приєднатись до нас у інших соціальних мережах Facebook і Instagram.

В мене ще залишились запитання до вас. Куди писати?

Ми завжди відкриті до спілкування та готові допомогти вам. Напишіть нам у службу підтримки або на офіційних сторінках у соціальних мережах (Facebook або Instagram).

Find out more about

Спільнота BlaBlaCar

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride