BlaBlaCar долучився до ініціативи #підвезуЗСУ, що допоможе українським захисникам безкоштовно та швидко пересуватись країною

BlaBlaCar долучився до ініціативи #підвезуЗСУ, що допоможе українським захисникам безкоштовно та швидко пересуватись країною

Користувачі спільноти BlaBlaCar започаткували ініціативу #підвезуЗСУ, щоб допомогти українським військовим пересуватись безкоштовно і швидко.

Київ, 30 травня 2022 — Користувачі спільноти BlaBlaCar започаткували ініціативу #підвезуЗСУ, щоб допомогти українським військовим пересуватись безкоштовно і швидко. Компанія долучилась до ініціативи, щоб розповісти про неї понад 9-ти мільйонам користувачів в Україні. 

Публікуючи поїздку на платформі, водій може додати хештег #підвезуЗСУ в описі маршруту — це означатиме, що він готовий підвезти українських військових до необхідного пункту призначення безкоштовно. Бійці ж можуть орієнтуватися на цей хештег, аби швидко знайти необхідний транспорт. 

Раніше, користувач BlaBlaCar запропонував флешмоб в Facebook, в межах якого кожен водій ділитиметься вільними місцями в своєму авто, щоб підвезти військових. Сьогодні українські бійці потребують швидкої логістики, що дозволить не втрачати час на пошуки можливих шляхів пересування.

На початку повномасштабної війни команда BlaBlaCar допомагає українським користувачам: водії підвозили пасажирів безкоштовно, допомогали з евакуацією та доставкою гуманітарних вантажів. Натомість ініціатива #підвезуЗСУ виникла внаслідок прагнення спільноти підтримати бійців та запропонувати допомогу в пересуванні, коли вони цього потребують. 

Враховуючи ситуацію з дефіцитом пального та ускладненою логістикою, BlaBlaCar закликає користувачів публікувати поїздки на платформі, адже кожна з них – це шанс допомогти безпечно дістатись до місця призначення.

“Ми щиро вражені тим, як об’єднались українці з початку вторгнення Росії в Україну. Це відображається і на нашій платформі – люди підвозять один одного безкоштовно, допомагають доїхати до безпечних місць та підтримати в дорозі. Це безцінно і мотивує нас продовжувати працювати над покращенням платформи, щоб допомагати і надалі. З початку війни ми запустили багато нових функцій, долучились до десятків ініціатив і продовжуватимемо це робити”, коментує Роман Мірошніченко, Генеральний директор BlaBlaCar в Україні.   

Про BlaBlaCar

BlaBlaCar — це найбільша в світі платформа для поїздок, заснована на співтоваристві людей, що дозволяє 100 мільйонам користувачам подорожувати по 22 країнам світу. BlaBlaCar використовує технології, щоб заповнити вільні місця в дорозі, об’єднуючи користувачів, які шукають поїздки з попутниками або на автобусі, і роблячи поїздки більш доступними і зручними. BlaBlaCar скорочує викиди CO2 на 1,6 млн тонн і об’єднує більше 120 млн людей щорічно. Для додаткової інформації: www.blablacar.com.ua

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride