BlaBlaCar і ПриватБанк допоможуть українцям подорожувати дешевше

BlaBlaCar і ПриватБанк допоможуть українцям подорожувати дешевше

Щоб запропонувати поїздку на BlaBlaCar або забронювати місце, достатньо перейти в розділ «Усі послуги» і вибрати пункт «BlaBlaCar»

Нова функція спільних поїздок від BlaBlaCar, яка з’явилася в Приват24, допоможе водіям знайти надійних попутників і отримати можливість економити на міжміських поїздках, а пасажирам – бронювати вільні місця в попутних авто.

Щоб запропонувати поїздку на BlaBlaCar або забронювати вільне місце в автомобілі, користувачам достатньо перейти в розділ «Усі послуги» і вибрати пункт «BlaBlaCar» в меню. Сервіс запропонує пройти 30-секундну реєстрацію для нових користувачів або ж увійти на сайт за допомогою Facebook Connect або електронної пошти для існуючих.

В даний момент доступ до BlaBlaCar в системі Приват24 можливий з десктопної версії, а через деякий час з’явиться в мобільній версії і додатку.

«Щодня ми спостерігаємо, як спільні поїздки стрімко набирають популярність серед українців і стають затребуваними, – коментує Олексій Лазоренко, керівник BlaBlaCar в Україні. – Лише за два місяці літа водії за допомогою BlaBlaCar запропонували понад 50 тисяч місць в Одесу. Це близько 45 пасажирських автобусів в день. Завдяки співпраці BlaBlaCar з ПриватБанком ми хочемо показати, що спланувати подорож сьогодні так само легко, як перевести гроші з картки на картку”.

«Тепер знайти цікавих попутників на BlaBlaCar можливо прямо в Приват24, і це чудова ідея для наших клієнтів, які часто подорожують на авто, – каже керівник ” Центру електронного бізнесу” ПриватБанку Сергій Харитич. – Особливість Приват24 в тому, що він дає можливість легко отримувати не тільки фінансові послуги, а бути помічником в інших сферах повсякденного життя людини”.

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride