Топ-менеджер Apple Олів’є Боннет став віце-президентом з розробки в BlaBlaCar

Топ-менеджер Apple Олів’є Боннет став віце-президентом з розробки в BlaBlaCar

Олів’є Боннет повертається до Франції, щоб допомогти BlaBlaCar прискорити темпи розвитку і зробити її більш інноваційною.

Після тривалої успішної кар’єри на керівній посаді в компанії Apple француз Олів’є Боннет повертається до Франції, щоб, опираючись на наявний досвід, допомогти BlaBlaCar прискорити темпи розвитку і зробити її більш інноваційною. Головним завданням Олів’є Боннета стане впровадження інноваційних рішень, у тому числі розробка стратегії розвитку продукту і контроль термінів її виконання. Також він буде займатись організацією структури команди розробників. Безпосереднім керівником Боннета буде CTO і спів-засновник BlaBlaCar Францис Наппес.

Францис Наппес (Francis Nappez), CTO BlaBlaCar: «Я дуже радий, що Олів’є приєднався до нашої команди і візьме на себе важливу роль технічного лідера і продуктового інноватора. Його досвід допоможе нам зробити наступний крок в масштабуванні бізнесу. Наша спільна мета – посилити команду талантом досвідченого технічного керівника, щоб створити продукт з високою доданою вартістю, що допомагає мільйонам людей подорожувати по всьому світу».

Олів’є Боннет приєднався до BlaBlaCar після успішної кар’єри в Apple, де він працював більше десяти років в якості менеджера з програмного забезпечення (Software Engineer Manager). Він приєднався до Apple в 2004 році на посаду розробника відразу після завершення магістратури у вищій школі з підготовки інженерів Державної політехніки та Паризького інституту науки і техніки. В 2012 році Боннет переїхав до США в штаб-квартиру Apple в Купертіно, де керував командами, що займаються розробкою iCloud для різних операційних системам (CloudKit фреймворк для iOS, OS X, tvOS та iCloud для Windows), а також iCloud Drive, iTunes Backup & Restore.

Після п’яти років життя в США Олів’є Боннет вирішив повернутися до Франції, де за час його відсутності сформувалася і зараз динамічно розвивається своя технологічна екосистема. Успіх локальних стартапів, а також підприємницькі та урядові ініціативи відкрили перед талановитими ІТ-фахівцями масу можливостей для розвитку. Все це вплинуло на рішення Боннета приєднатися до команди BlaBlaCar.

Олів’є Боннет, віце-президент з розробки в BlaBlaCar: «Я щасливий повернутися до мого французького коріння та приєднатися до міжнародної і талановитої команди BlaBlaCar. Я знаю про силу технологій не з чуток. Дуже радий мати можливість безпосередньо впливати на створення і запуск інноваційних продуктів в BlaBlaCar».

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride