BlaBlaCar рекомендує: фестивалі та події цієї осені

Зміст
  1. Фестиваль ZombieFest III у Харкові
  2. Встановлення рекорду України з приготування козацького кулішу у Львові
  3. Фестиваль «Ніч у Львові»
  4. День святого Мартіна у Мукачеві
  5. Закарпатське Божоле в Ужгороді
  • Заощаджуйте на подорожах з попутниками
  • Золота осінь — чудова пора для прогулянок і подорожей. Ми зібрали найцікавіші події, фестивалі та святкування, які пройдуть у жовтні та листопаді у містах України. Опублікуйте поїздку чи забронюйте місце та вирушайте у подорож.

    Фестиваль ZombieFest III у Харкові

    28 жовтня
    Фанати Хелловіна вже готують костюми, а також бронюють місця до Харкова. 28 жовтня у парку ім. Горького відбудеться фестиваль ZombieFest III. Парк буде прикрашений тематичними декораціями, а відвідувачі зможуть взяти участь у параді зомбі, турнірі «Зомбі проти людей» та великому квесті.

    Встановлення рекорду України з приготування козацького кулішу у Львові

    2 листопада
    Побачити, як готується три тисячі літрів кулешу — звучить неймовірно. Але, завітавши у Львів 2 листопада, це стає реально, адже саме в цей день 17 шеф-кухарів зберуться разом, щоб встановити новий рекорд України з приготування козацького кулешу.   

    Фестиваль «Ніч у Львові»

    10 — 12 листопада
    Осінній етап відомого фестивалю «Ніч у Львові» відбудеться в середині листопада. Організатори планують насичену програму, яка дозволить насолодитись культурним простором Львова. Львівяни та гості міста зможуть відвідати понад 100 нічних екскурсій музеями, виставками та галереями, перформанси у театрах та просто на вулицях міста.

    День святого Мартіна у Мукачеві

    11 — 12 листопада

    © vsviti.com.ua

    День святого Мартіна відмічають у багатьох країнах. В Україні, у місті Мукачево святкування почнуться вранці 11 листопада. На площі Миру пройде святкова ярмарка, виставка домашнього вина від кращих виноробів Закарпаття, мед від місцевих виробників та безліч делікатесів і смаколиків.

    Закарпатське Божоле в Ужгороді

    17 — 19 листопада
    Традиційно свято меду та вина «Закарпатське Божоле» відбудеться в Ужгороді 17-19 листопада. Відомі місцеві винороби спеціально приїжджають до міста, щоб почастувати найсмачнішим вином жителів та гостей міста. Зазвичай свято урочисто розпочинає мер, відкриваючи бочку молодого вина. Насичена культурна програма не дасть засумувати — лицарські бої, вогняні шоу, концерти, а також ярмарка із кухнею Закарпаття і сувенірами.

    Заощаджуйте на подорожах з попутниками

    Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

    Читати далі

      yuliia.krupenko

      Схожі статті

      Піднімайся наверх