Місця: 5 пляжів Європи, де комфортно відпочивати з дітьми

Місця: 5 пляжів Європи, де комфортно відпочивати з дітьми

Усі батьки безумовно погодяться з тим, що з появою дітлахів вподобання та запити щодо відпочинку кардинально змінюються. Раптом ти вже віддаєш перевагу тихим і спокійним готелям, та ще й з аніматорами… Ми разом з TRIPMYDREAM підготували добірку європейських курортів, де відпочивати з малятами дуже комфортно. Вирушаючи в подорож на авто, знайдіть попутників на BlaBlaCar, які допоможуть заощадити на пальному.

ПРОТАРАС, КІПР

kid_1

Протарас оптимальний для відпочинку з дітьми. По-перше, тут добре розвинена інфраструктура, по-друге, немає нічного життя, як в інших курортних містечках Кіпру. Ідеальний час для відпочинку з дітьми тут — червень та вересень, ціни в цей час трохи нижчі, ніж в липні-серпні, і ще й не надто спекотно.

Всього в шести кілометрах від Протарасу є парк розваг Paliatso Luna Park, який об’єднує 25 атракціонів, 5D-кінотеатр і чимало ігрових автоматів. Є навіть колесо огляду (заввишки 45 метрів), каруселі та американські гірки для малечі від двох років і екстремальний Sling Shot (за пару секунд вас в катапультованому кріслі піднімуть на висоту 80 метрів!).

САЛОУ, ІСПАНІЯ

kid_2

Якщо хочете відправитися з дітьми на відпочинок в Іспанію, то краще Салоу і не відшукати. Спокійне і мальовниче місце на Середземноморському узбережжі з массою спортивних розваг, розважальних центрів, аквапарків і луна-парків, красивим центром міста — все це Салоу. Тут відпочинок з дітьми настільки популярний, що аніматори працюють навіть у вечірніх барах і пабах, а дитячі майданчики розташовані буквально всюди.

У кафе і ресторанах є спеціальні дитячі меню. Ще одна приємна особливість: ціни на відпочинок з дітьми в Салоу зовсім не “кусаються”, а обслуговуючий персонал часто робить маленьким гостям подарунки: порцію морозива, десерт або невелику іграшку.

НЕСЕБР, БОЛГАРІЯ

kid_4

Серед інших курортів Болгарії, Несебр безсумнівно можна назвати одним з кращих місць для відпочинку з дітьми. По-перше, звичайно ж, завдяки великій кількості готелів і ресторанів, власники яких навмисно роблять їх якомога комфортнішими для сімейного відпочинку. Наприклад, усі готелі курорту пропонують сімейні номери та аксесуари для самих маленьких постояльців. Крім того, в безпосередній близькості знаходиться грандіозний луна-парк, атракціони якого напевно надовго захоплять ваших малюків. Крім того, в 15 хвилинах їзди від міста знаходиться великий аквапарк.

МЕНТОН, ФРАНЦІЯ

kid_5

Ментон — прекрасне місце для відпочинку з дітьми. Тут чисте гірське повітря, свіжі фрукти та овочі, пляжі з м’яким пісочком і блакитної водичкою. Практично всі готелі Ментона надають пільгові умови для відпочинку з дітьми: в вартість номера входить безкоштовне ліжко для дитини, молодше 12 років. У готелях також є аніматори та няні, які розважають малюків на дитячих і спортивних майданчиках.

Улюблена розвага для дітей в Ментоне — похід в парк «Коаленд», який знаходиться недалеко від Музею витончених мистецтв. Він переважно розрахований на найменших відвідувачів (до 3 років). Тут є атракціони, каруселі, батути, відеоігри, басейни, цитрусова гай і цілий піратський острів.

Террачина, Італія

kid_7

Террачина — курорт на італійському узбережжі, куди варто зазирнути великою родиною. Це місто, яке ідеально підійде і для спокійного відпочинку, і для розваг, так як багатий красивою прибережній природою, масою фестивалів та вуличних подій, хорошими ресторанами, кафе і кондитерськими… Прогулянки по місту, екскурсії, досить цікаві для підлітків і молоді, а для самих маленьких — піщані пляжі і дрібне море біля берега. Террачина — одне з головних міст східного узбережжя Італії, і, повірте, не просто так він заслужив цей статус. Тут все заслуговує на увагу — від пейзажів і до загальної атмосфери щастя.

Заощаджуйте на подорожах з попутниками!

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

Плануйте свої поїздки за допомогою мобільних додатків BlaBlaCar також!

Find out more about

Місця

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride