5 цікавих ідей для вихідних в Одесі

5 цікавих ідей для вихідних в Одесі

Декілька небанальних місць, які варто відвідати

Морська столиця влітку одне з найпопулярніших місць, куди з’їжджаються гості з усієї України.. І навіть якщо ви знаєте кожен куточок міста, тому що бували там чи не щороку, Одесі завжди є чим вас здивувати. Щоб вам було простіше спланувати вихідні, ми підготували 5 небанальних речей, якими можна зайнятись  у місті окрім сонячних ванн.

1. Прогуляйтеся по Трасі здоров`я

Траса знаходиться на мальовничому схилі та піщаних пляжах, простягуючись від парку Шевченка і закінчується біля Аркадії. І взимку, і влітку тут можна зустріти велосипедистів, ролерів, бігунів та тих, хто просто насолоджується прогулянкою дикими схилами та спогляданням морських краєвидів.

2. Відвідайте Одеський кінофестиваль

14 червня вже восьмий раз на березі Чорного моря зберуться справжні поціновувачі кіно.. За 9 днів фестивалю ви зможете відвідати ексклюзивні прем’єри та спеціальні покази іноземних та українських фільмів від кращих режисерів, унікальні майстер-класи та незабутні шоу.

3. Насолодіться архітектурою палаців

Окремої уваги заслуговують палаци Одеси, на які варто виділити цілий день. Відвідайте палац Абази, де знаходиться Музей Західного та Східного мистецтва, та палац Гагаріних, де знаходиться Літературний музей. Дізнайтеся таємницю Палацу моряків та не забудьте про Воронцовський палац.

4. Зустріньте захід сонця біля Воронцовського маяка

Маяк був збудований ще у 1845 році, зруйнований у 1941 році та згодом відновлений. Про нього писали Олександр Купрін та Констянтин Паустовський. Сьогодні маяк відвідують як гості міста, так і його мешканці.

5. Познайомтеся з водяними буйволами

Нещодавно на Одещині відкрили екологічний парк “Картал”, територія якого займає більше 1 500 гектарів. У парку мешкає понад 32 видів птахів та тварин, занесені у Червону книгу. Відомий парк водяними буйволами, яких в Україні залишилось не більше 100. 12 з них проживають у “Карталі”.

Заощаджуйте на подорожах з попутниками

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

Find out more about

Місця

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride