Доїхати на Свято Музики у Львові тепер можна із знижкою від BlaBlaCar

Доїхати на Свято Музики у Львові тепер можна із знижкою від BlaBlaCar

Щороку 21 червня Львів стає частиною світової події, до якої приєднуються представники з п’яти континентів, 120 країн та понад 1000 міст. У день літнього сонцестояння фестиваль Свято музики у Львові об’єднує аматорів та професіоналів на сценах по всьому місту.

 

Для музичних (с)творінь, які їдуть до Львова музикувати та масштабувати музику доступна спеціальна пропозиція – знижка -10% на автобусні квитки за промокодом GO4MUSIC.

Щоб застосувати знижку:

  • Зайдіть на сайт або у додаток BlaBlaCar.
  • Оберіть зручний автобусний маршрут.
  • Під час оплати введіть промокод GO4MUSIC.

Промокод діє з 1 по 21 червня 2024 року на автобусні квитки за умови доступності подорожі. Кількість місць може бути обмеженої. 

Довідка. Свято музики — це унікальна світова музична подія, яка щороку відбувається в різних куточках світу. Вперше ​це свято​ відбулось в Парижі в 1982 році, і за 42 роки охопило 120 держав і 1000 міст. Париж, Берлін, Сідней, Токіо і ще сотні міст з усього світу в один день заповнюються музикою. За ці роки до Свята музики у Львові приєднувалися Сашко Положинський (Тартак), Женя Галич (o.torvald), Антитіла, DRUMТИАТР, ГИЧ Оркестр, Бурдон, Lemko Bluegrass Band, Sasha Boole, Tik Tu, Зелені Сестри, Wszystko, Олег Каданов, Гапочка, Атмасфера, Somali Yacht Club, Kickit Records, Lumos orchestra (ex Cantabile orchestra), хори «Черемош», Дримба, Gaudeamus, музичні школи, студенти Львівської музичної академії, артисти Львівської обласної філармонії, а також гості з Польщі, Чехії, Німеччини та Чилі. 

Find out more about

Фестивалі

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride