«Гранітний каньйон», що в Коростишеві

«Гранітний каньйон», що в Коростишеві

Живописне місце для відпочинку на вихідні

Підготуйте свій Instagram, адже більш мальовничого місця поруч з Києвом, напевно, немає. Коростишівський каньйон вже давно став одним з найбільш відвідуваних місць вихідного дня для киян. Тут можна провести час з сім’єю (якась добра людина побудувала тут кілька альтанок), організувати пікнік для веселої компанії, порибалити чи приєднатися до екстремальної авантюру разом з альпіністами. Для останнього в Коростишеві є кілька скелелазних маршрутів висотою до 10 м, а також інструктори і школи альпінізму для новачків.

Правда, є нюанс – приїжджати сюди варто якомога раніше, інакше буде складно знайти зручне місце для зйомки і відпочинку. Також навколо каньйону є ліс, а там гриби, чорниця, якими вже щосили торгують місцеві біля траси. Для фотозйомок і спостережень за чистою смарагдовою водою з озера прекрасно підійде “Високий камінь” в селі Новогородецьке, поруч з Коростишевим.

Find out more about

Місця

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride