Куди користувачі BlaBlaCar поїдуть у вересні

Куди користувачі BlaBlaCar поїдуть у вересні

Джазовий фестиваль в Одесі, Гоголь Фест в Києві та інші

Якщо літо – пора активних подорожей до морського узбережжя, курортних міст і країн, то восени нерідко хочеться отримати порцію натхнення, зосередившись на мистецтві, музиці, кіно, відвідавши виставки та культурні події, послухавши майстер-класи. За допомогою райдшерингу спланувати дозвілля і поїхати до Львова на фестиваль кави, в Одесу на джазовий концерт або в будь-яке інше місто ще зручніше і економніше.

Ми зробили добірку фестивалів, подій і концертів в Києві, Львові, Полтаві та інших містах України, куди користувачі BlaBlaCar поїдуть у вересні.

blablacar-september-events

Гоголь Фест

7 – 17 вересня, Київ

Цього року Гоголь Фест святкує своє 10-річчя і готує особливу програму для відвідувачів. Організатори називають фестиваль 2017 “парадом планет, комет і чорних дір сучасного мистецтва”. Протягом 10 днів можна буде побачити кращі зразки сучасного українського та світового мистецтва, включаючи музику, танець, альтернативний театр, інсталяцію, графіку, дизайн, кіно та аудіовізуальні твори. Для проведення фестивалю обрано декілька локацій: ВДНГ, Довженко-Центр та новий Театр на Подолі.

Доїхати з BlaBlaCar

Українці обирають райдшеринг завдяки комфортній та швидкій подорожі до місця призначення. У серпні користувачі BlaBlaCar запропонували понад 60 тисяч місць до Києва зі Львова, Одеси, Харкова та інших міст України. Наприклад, поїздка зі Львова до Києва триватиме близько 6 годин і коштуватиме в середньому 270 гривень для пасажира.

Фестиваль Поляна

8 – 10 вересня, с. Поляна, Свалявський р-н, Закарпатська обл

Фестиваль Поляна – це щорічний музичний фестиваль, який проходить в с. Поляна Закарпатської області та збирає бекпекерів та усіх бажаючих по-справжньому відпочити перед активним діловим сезоном. На гостей чекає насичена музична і кіно програма, смачна закарпатська їжа, гірське повітря і туристичні активації.

Доїхати з BlaBlaCar

BlaBlaCar – чи не єдиний оптимальний і зручний спосіб доїхати до Поляни. Залізничне сполучення із селом відсутнє. Зі Львова подорож триватиме 3 години і коштуватиме в середньому 120 гривень за місце.

Фестиваль Дерунів

9 вересня, Коростень, Житомирська область

9 вересня 2017 року Коростені Житомирської області пройде IX Міжнародний фестиваль дерунів. Гості зможуть продегустувати деруни і місцеві напої від справжніх майстрів, відвідати майстер-клас про приготування дерунів від мера міста, взяти участь в різноманітних конкурсах і навіть записатись до школи “дерунярства”.

Доїхати з BlaBlaCar

Минулого місяця до Житомира водії запропонували понад 12 тисяч місць на платформі. З Києва до Коростеня подорож триватиме 2 з половиною години і коштуватиме 80 – 100 гривень для одного пасажира.

Октоберфест

16 – 17 вересня, Київ

Октоберфест – це міжнародний фестиваль пива, який народився в Німеччині і щорічно об’єднує близько 6 мільйонів чоловік у світі. Організатори пивного свята в Україні в цьому році збирають любителів пива учотирнадцяте. Під час фестивалю відвідувачі зможуть спробувати понад 15 сортів пива і традиційні страви німецької кухні, послухати українську рок-музику і відпочити. Подія пройде в Sky Family Park.

Lviv Coffee Festival

21 – 24 вересня, Львів

21-24 вересня у Львові пройде 11-й міський фестиваль кави, під час якого кожен поціновувач зможе спробувати краще, що є на ринку кави, дізнатися більше про цей напій від експертів і придбати кави на спеціалізованій ярмарці. Крім цього, на фестивалі оберуть найкращу кав’ярню і кращі еклери Львова. Подія пройде в самому центрі міста – на Музейній площі.

Доїхати з BlaBlaCar

Розпочати кавовий фестиваль можна ще в дорозі, їдучи з цікавими попутниками. Щомісяця понад 20 тисяч українців подорожують до Львова з BlaBlaCar. Наприклад, з Києва до Львова подорож триватиме близько 6 годин і коштуватиме 270 гривень для пасажира, з Тернополя – до 3 годин і 70 гривень.

Одеський Джазовий фестиваль

22 – 24 вересня, Одеса

Міжнародний джазовий фестиваль Odessa JazzFest пройде в цьому році за підтримки посольств і культурних центрів країн Європи і збере артистів світового рівня. Авторські програми, майстер-класи від джазменів і колективів з 11 країн, приємна публіка і атмосфера Одеси – всім цим можна буде насолодитися у передостанні вихідні вересня. Традиційно виступи пройдуть в Міському саду і Одеської філармонії.

Доїхати з BlaBlaCar

Так, у червні водії запропонували понад 18 тисяч місць до Одеси із Києва, Львова, Харкова, Миколаєва та інших міст України. Тривалість подорожі з Києва до Одеси – 6 годин і 260 гривень. Із Херсону до Одеси – 4 години і 150 гривень за місце.

Мазепа-Фест

24 вересня, Полтава

Щорічно Полтава збирає поціновувачів української етно-музики, мистецтва і цікавих жанрів на фестивалі Мазепа-Фест. Відвідувачі зможуть придбати унікальні видання і твори мистецтва на ярмарку, насолодитися українською патріотичною музикою і приємно відпочити в компанії однодумців. Фестиваль пройде на Співочому полі імені Марусі Чурай.

Доїхати з BlaBlaCar

Щомісяця користувачі BlaBlaCar пропонують понад 6 тисяч вільних місць до Полтави. Тривалість подорожі з Києва до Полтави – 4 години і 220 гривень для одного пасажира, з Харкова – 2 години і 100 гривень за місце.

Заощаджуйте на подорожах з попутниками

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

Find out more about

Місця

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride