Подорожувати з BlaBlaCar: ТОП 10 вражаючих доріг

Подорожувати з BlaBlaCar: ТОП 10 вражаючих доріг

Хороша дорога здатна повністю змінити повсякденне світосприйняття, додавши яскравих фарб у звичну подорож.

У сьогоднішньому матеріалі ми пропонуємо 10 найкрасивіших, найнебезпечніших та найбільш захоплюючих шосе світу, які надихають вирушити в дорогу за версією Top Gear. Не забудьте подбати про пошук попутників на BlaBlaCar для веселої і комфортної подорожі.

Віадук Мійо, Франція

eur_1

Найкращий спосіб побачити Францію з висоти пташиного польоту – проїхатись дорогою Віадук Мійо. Це вантовий дорожній міст, який вважається найвищим у світі. Якщо поставити поруч Ейфелеву башту, вона буде нижчою на 20 метрів. Міст Віадук Мійо створений відомим французьким інженером Мішелем Вірложо, який також працював над будівництвом другого за довжиною моста у світі – моста Нормандія.

Перевал Стельвіо, Італія

BlaBlaCar_Roads_2

Дивовижне шосе знаходиться у Італійських Альпах, складається з 48 петель, які піднімаються на висоту до 2 000 метрів. Найчастіше цією дорогою їздять сміливі автомобілісти, туристи на мотоциклах та велосипедах. Окрім зручної дороги, можна насолодитись вражаючими краєвидами.

Західне узбережжя Північної Ісландії

BlaBlaCar_Roads_3

Таких краєвидів, як на шосе у Північній Ісландії, намає більше ніде. Діючі вулкани, річки, водоспади, пляжі з чорним вулканічним піском – всією цією красою можна насолоджуватись, не з’їжджаючи з трасси.

Дорога трьох тисяч міражів, Мексика

BlaBlaCar_Roads_4

Під час поїздки цією дорогою вам зустрінуться різкі повороти та круті обриви, дорогі спортивні автомобілі мексиканських бізнесменів і заворожуюча краса Мексики.

Дорога до сонця, США

BlaBlaCar_Roads_5

Дорога в національному парку Глейшер в США – це гірський клімат, підйоми і повороти, неперевершена краса лісів Америки. Найкраще сюди приїжджати весною та влітку.

Нюрбургринг, Німеччина

BlaBlaCar_Roads_6

Нюрбургринг – це найвідоміша траса для гонок, яка на сьогодні стала Меккою для любителів автомобілів з усіх куточків планети. Сюди з’їжджаються не тільки німці, голландці та британці, а й автомобільні ентузіасти з інших країн світу.

Ruta 40, Аргентина

eur_7

Аргентинська Рута 40 – це одне з найдовших шосе у світі, яке з’єднує 20 національних парків, 18 річок і 27 озер 3 000 милями доріг, мостів і переїздів в Андах. Дорога піднімається на висоту понад 5 000 метрів, з якої видно західну Аргентину. Щороку тут буває декілька тисяч туристів на автомобілях та мотоциклах з усього світу.

Перевал Коннор Пас, Ірландія Перевал Коннор

BlaBlaCar_Roads_7

Пас – це найвища точка в Ірландії, з висоти якої відкриваються фантастичні краєвиди міст, гір і парків. Ширина шосе складає не більше 3 метрів, а найбільшою складністю для автомобільних туристів вважається лівосторонній рух, про який краще не забувати.

Сходи тролів, Норвегія

BlaBlaCar_Roads_8

Сходи тролів – це найбільш відвідуване туристичне місце в північно-західній Норвегії. Дорога будувалась 8 років і на сьогоднішній день це приклад конструкторського мистецтва для інженерів з усього світу. На вершині дороги (понад 800 м) збудована велика стоянка для автомобілів і безліч крамничок з сувенірами і подарунками.

Трансфегерашське шосе, Румунія

BlaBlaCar_Roads_10

Найвища гірська дорога в Карпатах, що з’єднує кілька румунських областей та має загальну протяжність 180 км. У 2009 році на цій дорозі команда Top Gear тестувала свої спорткари і назвала її найкращою для їзди на спортивних автомобілях.

Заощаджуйте на подорожах з попутниками!

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

Find out more about

Подорожі

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride