Найпопулярніші мобільні додатки для подорожей

Найпопулярніші мобільні додатки для подорожей

Вирушаючи в далекі країни, ми неминуче відчуваємо стрес: не проспати виліт, забронювати готель, скласти маршрут прогулянок.

Подорожі повинні бути в радість – вирішили розробники travel-додатків для мобільних пристроїв. Завантаживши їх на свій смартфон, в будь-якому місті світу ви отримаєте підтримку особистих помічників і зможете насолоджуватися відпочинком. ніші мобільні додатки в цю добірку.

BlaBlaCar_Apps_1

PackPoint

Так часто буває: сідаємо в таксі до аеропорту і починаємо згадувати, чи все необхідне упакували у валізу? Іноді сумніви захоплюють настільки, що ми готові повернутися додому і перевірити. Завдяки додатку PackPoint ця проблема вирішиться легко: встановіть його на свій смартфон, виберіть характер поїздки (відрядження або відпустка), дату і місце призначення, уточніть погоду, цілі і тривалість подорожі, а електронний помічник самостійно сформує список з найважливіших речей. Вам залишиться тільки рухатися по ньому під час підготовки до польоту.

BlaBlaCar_Apps_2

Додаток Google

За допомогою універсального додатка Google ви можете більше не турбуватися про те, як дістатися до готелю, коли краще виїхати в аеропорт і інших важливих аспектах подорожі. Скачавши його на iOS в App Store або оновивши Android до версії 4.1 і вище, ви знайдете вірного помічника у всіх питаннях. Він завжди знайде потрібну інформацію в потрібний час. Наприклад, лист з підтвердженням рейсу з вашої пошти Gmail перетвориться на картку з інформацією про дату поїздки, статус рейсу і номер терміналу. Також він розрахує оптимальний час виходу, щоб ви не потрапили в пробку і не запізнилися в аеропорт. За допомогою команди «Окей, Google!» Дізнайтеся у смартфона погоду в потрібному місті чи поставте нагадування купити сонцезахисний крем, коли опинитеся на місці. А коли прибудете в місто, не забудьте відправити повідомлення рідним і близьким. Наприклад, скажіть: «Окей, Google! Напиши смс мамі: Я прилетіла. Все добре!». На номер мами, збережений у вашому телефоні, буде тут же відправлено повідомлення.

BlaBlaCar_Apps_3

Field Trip

Додаток Field Trip повністю виключає необхідність в паперових путівниках. Це ваш електронний гід, який завжди повідомить, чи є поблизу пам’ятки, і розповість про них. Просто підключіть навушники і слухайте захоплюючі історії, поповнюючи свій багаж знань non stop. Додаток працює у фоновому режимі і подорожує разом з вами завдяки функції геолокації. Field Trip також порадить, куди заглянути перекусити і де весело провести час з друзями. Єдиний важливий момент – необхідно знання англійської.

BlaBlaCar_Apps_4

Google перекладач

Ця програма допоможе впоратися з мовним бар’єром. Якщо вам необхідно пояснити щось іноземною мовою за кордоном, попросіть зробити це Google Перекладач. Наприклад, ви застудилися. Візьміть з собою смартфон з додатком Google Перекладач і сміливо відправляйтеся в аптеку. Виберіть англійську мову, натисніть на значок мікрофона в додатку і скажіть: «У мене нежить і болить горло. Дайте, будь ласка, що-небудь від застуди». Фармацевт тут же почує переклад і підбере потрібні ліки. А коли прийдете в місцевий ресторан, просто наведіть смартфон на меню, прочитайте переклад і виберіть потрібне блюдо. Зараз моментальний переклад можна зробити з англійської на російську, французьку, німецьку, італійську, португальську та іспанську мови, а також з усіх цих мов на англійську. Функція перекладу може працювати без інтернету, якщо ви заздалегідь завантажили потрібні словники.

мобільні додатки

BlaBlaCar

Сьогодні це один з найпопулярніших додатків для туристів в Європі та Україні. За допомогою BlaBlaCar в будь-якому місті світу ви зможете знайти водіїв, яким з вами по дорозі. Для зручного вибору користувачі програми залишають відгуки про тих водіїв, з якими їм вже вдалося покататися, а самі власники автомобілів публікують свої фото і вимоги до поведінки пасажирів у салоні. Зазвичай ціна за поїздку значно нижче вартості залізничних квитків або таксі. В Україні додаток часто використовують у великих містах. Якщо вам терміново знадобиться поїхати з Києва до Львова, навіть в останню хвилину ви знайдете водія з вільним місцем в автомобілі і заплатите за весь тріп близько 200 гривень в одну сторону. Мобільний додаток доступний на iOS та Android.

Заощаджуйте на подорожах з попутниками!

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

Find out more about

Поради

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride