Нова функція: «Місця зустрічі»

Нова функція: «Місця зустрічі»

Знаходьте попутників ще швидше, обравши місце зустрічі

Запорукою успішного пошуку попутників на платформі BlaBlaCar є вичерпна інформація про поїздку, а одним із найважливіших пунктів – деталі про місця виїзду та приїзду. Ми хочемо зробити наш сервіс зручнішим для вас, тому створили функцію «Місця зустрічі». Так, тепер водії можуть вказувати підходящі місця зустрічі, а попутники – швидше приймати рішення і бронювати вільні місця в автомобілях.

Що це означає для водіїв

Якщо раніше, плануючи подорож на платформі, ви розповідали про місце зустрічі в коментарях до поїздки, зараз ви можете обрати його зі списку доступних. Таким чином ви швидше знайдете попутників для наступної подорожі.

Як обрати місце зустрічі

Перейдіть на сторінку публікації поїздки і оберіть місце зустрічі в меню «Місця посадки і висадки» серед найбільш популярних. Наприклад, виїжджаючи з Києва, ми запропонуємо вам зустрітись з попутниками поруч зі станціями метро Лісовою, Лук’янівською, Теремками, Харківською або Житомирською. А у Львові найчастіше зустрічаються на Центральному Автовокзалі, на Площі Міцкевича та Маланюка. Вибір зручного місця зустрічі безпосередньо залежить від вашого маршруту.

33011c5e458c63a0b9c5c21f2bb3455a (1)

Що це означає для пасажирів

Аналізуючи ваш користувацький досвід, ми помітили, що найчастіше ви запитуєте водіїв про місце зустрічі у приватних повідомленнях чи по телефону. Завдяки функції «Місця зустрічі» ви побачите, звідки водій вирушатиме, безпосередньо на сторінці поїздки. Витрачайте менше часу на пошук підходящої поїздки і бронювання вільного місця.

Як побачити місце зустрічі

Зайшовши на платформу BlaBlaCar, вкажіть місто відправлення та прибуття (наприклад, Київ – Львів) і перейдіть на сторінку пошуку поїздок. Інформація про місця виїзду і приїзду, які обрав водій,  відображатиметься відразу під маршрутом.

43d216767be312493bbf4542fe0058c6

Допоможіть нам додати більше зручних місць зустрічі

Ви часто подорожуєте і найкраще знаєте, де у вашому місті комфортно зустрічатись з попутниками. Розкажіть нам про це більше, заповнивши невелике опитування і допоможіть зробити функцію «Місця зустрічі» зручнішою.

Збираєтесь у поїздку найближчим часом? Знаходьте попутників швидше, скориставшись функцією «Місця зустрічі».

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

Find out more about

Що нового?

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride