Система онлайн-бронювання: основні переваги для водіїв

Система онлайн-бронювання: основні переваги для водіїв

Ми запустили систему онлайн-бронювання в Україні, яка зробить ваш досвід спільних поїздок ще простішим і надійнішим.

booking_drivers

Надійність: Кількість відмінених поїздок зменшується на 90%

Пасажири відносяться до поїздок відповідальніше, коли бронюють місця онлайн. Замість домовленостей по телефону ви отримаєте офіційний запит на бронювання від потенційного попутника.

Простота: Ви самі обираєте спосіб підтвердження бронювання

Після публікації поїздки водії отримують запити на бронювання від потенційних попутників. Ви можете вибирати між двома способами підтвердження запитів на бронювання: автоматично чи вручну.

  • Якщо ви хочете вибирати майбутніх попутників особисто, попередньо переглянувши їхні профілі, виберіть підтвердження вручну.
  • Якщо ви хочете, щоб запити підтверджувалися автоматично, а ви зв’язувалися з майбутніми попутниками пізніше, виберіть автоматичне підтвердження.

Пасажири надають перевагу автоматичному підтвердженню, оскільки таким чином отримують відповідь миттєво.

Комфорт: Уся інформація про поїздку в одному місці

Ми вдосконалили можливості керування вашою поїздкою, зібравши всю необхідну інформацію про неї в одному місці.

  • Тепер вам легше спілкуватися з потенційними пасажирами, адже вони можуть ставити вам відкриті запитання стосовно поїздки в розділі “Запитання водію” на сторінці поїздки. Ці запитання та ваші відповіді можуть бачити всі зареєстровані користувачі.
  • Тепер ми надсилаємо вам сповіщення по SMS і на електронну пошту, щоб ви могли швидко згадати, хто і коли з вами їхатиме, а також знайти їхні контактні дані.
  • Швидкий доступ до номерів телефонів майбутніх попутників допомагає швидше зідзвонитись і обговорити деталі поїздки.

Зручність: Можна переглянути список усіх пасажирів у поїздці

Завдяки системі онлайн-бронювання водії та пасажири можуть будь-коли переглянути, хто поїде разом з ними в автомобілі. Ви також можете читати відгуки, які про них залишили інші користувачі, та познайомитися заздалегідь, написавши їм приватне повідомлення чи зателефонувавши.

Економія часу: Список вільних місць оновлюється автоматично

Коли пасажири бронюють місця у вашому автомобілі онлайн, система автоматично оновлює кількість вільних місць, що залишились. Вам більше не потрібно робити це вручну. Окрім того, ви більше отримуватитеме безліч дзвінків від потенційних попутників, які шукають вільні місця.

Безкоштовно: Ви не сплачуєте ніяких комісій

Водії користуються перевагами системи онлайн-бронювання абсолютно безкоштовно. Публікуйте поїздки, знаходьте попутників і подорожуйте разом.

Заощаджуйте на подорожах з попутниками!

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

Плануйте свої поїздки за допомогою мобільних додатків BlaBlaCar також!

Find out more about

Що нового?

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride