Автобусні поїздки на BlaBlaCar. Новий сервіс, нові можливості

Автобусні поїздки на BlaBlaCar. Новий сервіс, нові можливості

BlaBlaCar розширює свої можливості

Сутність BlaBlaCar — забезпечувати свободу подорожей, об’єднуючи людей, яким по дорозі за допомогою зручних і доступних транспортних засобів. Саме тому BlaBlaCar розширює свої можливості: тепер крім карпулінгу на нашій платформі з’являться офіційні автобусні поїздки!

Нещодавно BlaBlaCar оголосив про об’єднання зусиль для розвитку онлайн-ринку автобусних перевезень з Busfor, ведучим сервісом з пошуку та купівлі автобусних квитків в Україні та інших країнах Центральної та Східної Європи. Технології Busfor дозволяють придбати автобусні квитки на рейси понад 7000 перевізників в країнах Центральної та Східної Європи, що робить компанію лідером в області онлайн-дистрибуції.

Для BlaBlaCar це рішення прийняте в рамках загальної стратегії розвитку: компанія прагне стати глобальним маркетплейсом для автодорожніх поїздок, об’єднавши на одній платформі карпулінгові та автобусні пропозиції, щоб дати пасажирам широкий вибір транспортних засобів.

Якщо ви — водій-попутник:

На нашій платформі з’явиться більше пасажирів, які зможуть обрати серед великого вибору транспортних опцій — автобусних чи карпулінгових поїздок. Це означає, що у вас буде більше можливостей заповнити автомобіль, а ваші поїздки відрізнятимуться від пропозицій автобусних перевізників.

Якщо ви — пасажир:

Тепер у вашому розпорядженні ще більше видів транспортних засобів. На автобусах зручно їздити популярними маршрутами, коли ціна залишається доступною, а квиток можна придбати завчасно. Карпулінгові пропозиції відрізняються різноманітністю маршрутів, охоплюючи навіть не популярні напрямки, при цьому вартість поїздки залишається низькою, а забронювати місце в авто можна в останній момент.

Подорожувати з BlaBlaCar

Find out more about

Спільнота BlaBlaCar

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride