BlaBlaCar анонсує нові функції надійності, серед яких Верифікований Профіль і нова система бронювань

BlaBlaCar анонсує нові функції надійності, серед яких Верифікований Профіль і нова система бронювань

BlaBlaCar запускає функцію верифікації профілів користувачів за документами, щоб підвищити рівень надійності в українській спільноті. Також, сервіс поступово розгортає нову систему онлайн-бронювання, запуск якої був призупинений на початку 2022.

BlaBlaCar запускає функцію верифікації профілів користувачів за документами, щоб підвищити рівень надійності в українській спільноті. Також, сервіс поступово розгортає нову систему онлайн-бронювання, запуск якої був призупинений на початку 2022.

“Верифікований Профіль” – що це?

BlaBlaCar додав функцію верифікації користувачів за документами, що має на меті підвищити надійність та зміцнити довіру в українській спільноті. Функція буде добровільною та доступною всім користувачам сервісу.

  • Як пройти верифікацію? 

Щоб підтвердити документ, вам потрібно:

  1. Перейти в розділ “Профіль” > “Про себе”
  2. Обрати “Підтвердити особу”
  3. Ввести ім’я та прізвище, як зазначено у закордонному паспорті або ID картки, та натиснути “Продовжити”.
  4. Обрати та завантажити якісне і чітке фото:
    • Закордонного паспорта 
    • Внутрішній паспорт громадянина України (тільки у формі ID-картки)
  5. Підтвердити посвідчення особи

Як тільки ваш номер телефону, email та  документ будуть підтверджені, у вашому профілі з’явиться блакитний значок “Посвідчення особи підтверджено“. Таким чином, користувачі зможуть їздити з надійними і перевіреними водіями та пасажирами, які пройшли повну процедуру верифікації, підтвердивши номер телефону, адресу електронної пошти та документи.

Дані документів залишаються повністю конфіденційними та зберігаються в зашифрованому форматі. Більше того, документи не будуть видимі для інших користувачів, які переглядають профіль на BlaBlaCar. Вони бачитимуть лише позначку “Посвідчення особи підтверджено”, яка відображається у профілі.

Нова система онлайн-бронювання. Що зміниться?

BlaBlaCar також запускає нову систему онлайн-бронювання, в рамках якої пасажири будуть сплачувати сервісний збір під час бронювання поїздки. Це сприятиме відповідальнішому ставленню користувачів до поїздки та зменшить кількість відмін. Сервісний збір дасть можливість компанії забезпечувати найкращий у своєму класі досвід для спільноти та продовжувати будувати нові функції надійності, такі як Верифікований Профіль, Надійний Водій, Безпечний платіж, Захист від шахрайства, Обслуговування клієнтів 7/7 тощо.

  • Як працює сервісний збір?

Сервісний збір оплачують онлайн тільки пасажири під час бронювання поїздки. Пасажир, як і раніше, сплатить суму, яку вказав водій, готівкою після поїздки. 

Якщо поїздка не підтвердиться або її скасує водій, то сервіс поверне сервісний збір пасажиру.

На першому етапі нова система онлайн-бронювань працюватиме лише на маршрутах понад 700 км, а протягом кількох наступних місяців вона буде впроваджена для всіх карпулінгових поїздок на платформі.

При використанні BlaBlaCar вперше сервісний збір не стягуватиметься, але користувачі будуть проінформовані про зміни.

Залишились запитання? Завітайте до нашого Довідкового Центру, щоб дізнатись більше про Верифікований Профіль та нову систему онлайн-бронювання. Ваша підтримка допомагає нам будувати надійну спільноту BlaBlaCar.

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

Find out more about

Спільнота BlaBlaCar

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride