BlaBlaStory з Антоном Садиковим: я дуже люблю подорожувати Україною

BlaBlaStory з Антоном Садиковим: я дуже люблю подорожувати Україною

BlaBlaStory – це історії про людей, які не уявляють своє життя без подорожей Україною та світом, нових знайомств і цікавих історій в дорозі та користуються сервісом BlaBlaCar.

Цього тижня ми познайомились з Антоном Садиковим та поговорили про традиційні маршрути, ситуацію на дорогах та незвичних пасажирів, та про те, як подорожувати Україною

BlaBlaCar_Story_Andriy_2

Антон, розкажи про себе: чим займаєшся, ким працюєш, що любиш?

Я власник великої національної рекламної агенції із влаштування корпоротивних свят та святкових відкриттів. Щодня ми в агенції організовуємо яскраві події по всій Україні, навіть у найвіддаленіших її закутках. Часто-густо я сам працюю ведучим на заходах і дуже люблю таку роботу. Люблю багато розмовляти, а у роботі ведучим – це найкраща відрада.

“Завдяки своїй роботі, щотижня я проїжджаю тисячі кілометрів просторами України”

Коли ти приєднався до BlaBlaCar?

Я став користувачем BlaBlaCar ще у 2014 році. Як саме це сталося, я не пам’ятаю, але точно знаю, що довго чекав на такий сервіс. Раніше був сервіс “Подорожники” (прим. ред.: сервіс “Подорожники” став BlaBlaCar у 2014 році), але доступний він був лише у деяких містах Росії, а до нашого краю так і не дійшов.

В тебе є звичний улюблений маршрут? Куди їздиш найчастіше?

Найчастіше беру собі пасажирів, коли направляюся додому у Дніпропетровськ з Києва, а також у зворотньому напрямку. Саме цим маршрутом я рухаюся дуже спокійно та впевнено, знаю кожну яму, поворот та ДАІшну засаду. :) Більш того, цим маршрутом я їду практично пустим, тому пасажири можуть покласти усі свої речі в багажник та комфортно їхати.

Поговоримо про поїздки. З тобою траплялись якісь цікаві історії під час подорожі, наприклад, незвичні попутники чи пригоди в дорозі?

Постійно трапляються абсолютно різні пасажири. Є такі, що приїзджають за декілька годин до часу зустрічі, а потім чекають, коли вже я з’явлюся. Є такі, що запізнюються, або взагалі вимикають телефон за декілька хвилин до відправки, але найчастіше попадаються гарні люди.

Оскільки я люблю нічні переїзди, то в дорозі часто бачу залякані очі пасажирів, що їдуть позаду. Вони спочатку засинають, але потім починають думати, що я теж засинаю і страшенно лякаються. Тому, коли я в черговий раз “перевіряю обстановку” по дзеркалах заднього виду, то в центральному бачу дуже великі очі, які сканують мене на предмет втоми.

подорожувати Україною

І наостанок кілька слів для скептиків :). Чим тобі подобається BlaBlaCar? Чому радиш спробувати подорожувати за допомогою сервісу іншим?

Я знаю багатьох людей, які побоюються використовувати сервіс з декількох причин. Дівчата бояться їхати з незнайомцями, Хлопці бояться, що водій буде неадекватний, дорослі люди взагалі не вірять у подорож із сторонніми людьми.

Завдяки цьому сервісу, можна підібрати собі водія за характеристиками, типом автомобілю, а найголовніше – за відгуками про нього. Тому, якщо хочете комфортабельного трансферу на Лексусі у компанії такого водія як я, то чекайте, коли я буду їхати наступного разу у Київ, Дніпропетровськ, або в інші мальовничі міста нашої батьківщини.

О, трохи не забув. Кожну свою поїздку я доволі кропітливо планую, тому знаю де і коли можна заправити машину якісним пальним, де попоїсти і попалити (бо в машині не можна), а також, завжди беру з собою фільми. Кіно ми дивимося з надзвичайно якісним звуком. Комфорт і безпека для мене – найголовніша вимога до машини. Добре, що дороги в Україні стають кращими.

Заощаджуйте на подорожах з попутниками!

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

Плануйте свої поїздки за допомогою мобільних додатків BlaBlaCar також!

Find out more about

BlaBlaStory

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride