Амбасадор BlaBlaCar Христина Побігушка: «Кожна людина дбає про свою безпеку та комфорт в дорозі»

Амбасадор BlaBlaCar Христина Побігушка: «Кожна людина дбає про свою безпеку та комфорт в дорозі»

Амбасадори BlaBlaCar – це водії і пасажири, які мають високий рейтинг на BlaBlaCar, давно користуються сервісом і мають безліч хороших відгуків від попутників.

Хто, як не вони, дасть правильні поради і рекомендації новачкам та розповість історії з подорожей? Сьогодні ми говоримо з Христиною Побігушкою про поїздки на BlaBlaCar Україною і світом.

Розкажи кілька слів про себе: чим ти займаєшся, ким працюєш, що любиш.

Народилась у Львові, на даний момент тут і проживаю. Закінчувала Львівський та Київський університет внутрішніх справ, працювала в сфері телекомунікацій, зараз займаюсь юридичними питаннями в сімейному бізнесі. Чоловіка звати Тарас, зазвичай все робимо разом, в т.ч. і подорожуємо :).

Маємо декілька власних сімейних справ, зокрема будівництво будинків по SIP-технології та реклама в мережах Wi-Fi. Цікавимось інноваційними технологіями, любимо подорожувати, пізнавати світ та людей.

soloviy

Коли і як ти вирішила приєднатися до BlaBlaCar. Для яких поїздок зазвичай використовуєш сервіс (відрядження, подорожі)?

Деякий час свого життя я проживала в Києві і досить часто приходилось приїзжати до батьків в гості у Львів. Саме тоді я і відкрила для себе BlaBlaCar як пасажир. На святкові дні на потяг Київ-Львів білетів в касі не було і мені підказали сайт “Подорожники” (прим. ред. “Подорожники” – український сервіс пошуку попутників, який об’єднався з BlaBlaCar). Це був 2013 рік і в цей час він був не такий популярний, пропозицій поїздки було всього декілька машин на тиждень. Скориставшись перший раз, я зрозуміла що це набагато комфортніше, а ніж потягом, оскільки в хорошій компанії не відчувається важкість дороги від нічного переїзду. З цього часу використовую ваш сервіс завжди. На сьогоднішній день проживаю у Львові і разом із чоловіком їздимо на BlaBlaCar у Київ в гості до друзів чи по роботі, як водії.

Як це – бути Амбасадором BlaBlaCar ? Чи виходить знаходити попутників швидше?

Бути Амбасадором сервісу BlaBlaCar – це дійсно круто! Це значно підвищує довіру пасажирів до водія, а ми не переймаємось за те, що в машині будуть вільні місця для пасажирів. У нас були випадки, коли пасажири обрали поїздку (до Польші) разом із нами лише через те, що у нас найвищий рівень і хороші відгуки, адже кожна людина в першу чергу дбає про свою безпеку та комфорт в дорозі. Про це дбаємо і ми. Наприклад при поїздці ми на задні сидіння автомобіля беремо не більше двох пасажирів. Хоч це і не повертає бажаної суми за дорогу, однак значно економить кошти на бензин і завжди весело в дорозі!

soloviy2

У тебе є звичний маршрут? Куди їздиш найчастіше?

Чоловік зазвичай за кермом і наші поїздки завжди спільні. Це можуть бути як робочі поїздки, так і на відпочинок. Ми любимо подорожувати по Україні та світі, пізнавати нові місця, нових людей, те, чим вони живуть, чим цікавляться. На привеликий жаль, а можливо і на щастя ))) багато наших друзів живуть в різних містах України та Європи і саме туди зазвичай наші маршрути – Київ, Ужгород, Житомир, Мукачево, Польша, Мюнхен.. Є ідея виділити якийсь “менш робочий місяць” та об’їхати всі обласні центри України, адже і люди і місця в Україні різні, а потім зробити маршрут Європою.

У тебе є цікаві історії з поїздок? Наприклад, незвичайні попутники, пригоди в дорозі і т.д.

Кожна поїздка, яку ми здійснюємо – це вже цікава історія, оскільки люди трапляються різні, з різною сферою діяльності і дуже цікаві, позитивні співрозмовники, також можливі корисні контакти в подальшій роботі. Були випадки, коли в процесі розмови виявилось, що у нас однакова сфера діяльності. З такими пасажирами ми стали партнерами і співпрацюємо по сьогоднішній день.

Дай кілька рекомендацій для новачків: чому потрібно залишати відгуки? Як прокачати свій профіль? Як вибирати хороших попутників?

На мою думку, при такій величезній кількості користувачів сервісом, відгуки є обовязковими при поїздці, оскільки складають загальне враження, довіру чи застереження для подальших водіїв чи навпаки пасажирів. Ми завжди раді, коли є відповідальні пасажири, які про своє запізнення чи відміну поїздки повідомляють завчасно. Також для мене є важливим фото в профілі та підтвердження своїх даних, зокрема мобільного телефону, адже не завжди є можливість бути онлайн на сайті і іноді краще зателефонувати. Фото дає можливість впізнати людину і розуміти, з ким ти поїдеш.

soloviy3

Кілька слів для скептиків :) Чому тобі подобається BlaBlaCar? Чому варто спробувати подорожувати за допомогою сервісу іншим?

Сервіс BlaBlaCar дійсно зближує людей та економить час. Окрім того, дає можливість в хорошій, позитивній компанії провести свою подорож та зекономити кошти на пальному. Також, це чудовий варіант на випадок відсутності білетів на потяг чи відправка їх в непідходящий час доби. Багатьом нашим друзям, які часто подорожують, ми порадили сервіс BlaBlaCar і вони залишились задоволені. Тепер жартують “Що може бути краще, коли пасажири платять за пальне і крім цього ще й новими анекдотами діляться” )).

Заощаджуйте на подорожах з попутниками!

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

Плануйте свої поїздки за допомогою мобільних додатків BlaBlaCar також!

Find out more about

BlaBlaStory

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride