Бути іноваційними і глобальними з вами та для вас!

Бути іноваційними і глобальними з вами та для вас!

BlaBlaCar – це, насамперед, люди, які створюють спільноту попутників

Сьогодні BlaBlaCar подолав важливий рубіж, закривши черговий великий інвестиційний раунд. Ці ресурси дозволять нам продовжувати розвиватися на міжнародному ринку і задовольняти наші амбіції, надаючи вам кращий з можливих транспортних сервісів. Зараз же хочеться подумати про те, чого нам вдалось досягнути з вашою допомогою.

blabla

BlaBlaCar – це, насамперед, люди, які створюють спільноту попутників

Завдяки вашій довірі до нашої команди, сервісу і особливо до ваших попутників, BlaBlaCar став найбільшою у світі райдшеринговою спільнотою з більш, ніж 30 мільйонами користувачів у 22 країнах. Ми робимо спільні міжміські автомобільні поїздки доступнішими і популярнішими у всьому світі. Ще кілька років тому це здавалося неймовірним, коли Фредерік, майбутній засновник BlaBlaCar, намагався з Парижа дістатися до рідного міста, яке знаходилось за 350 км від столиці. Тоді йому прийшла в голову ідея створити онлайн платформу, яка дозволила б водіям і пасажирам, що їдуть в одному напрямку, знаходити один одного. Саме ви, учасники спільноти попутників BlaBlaCar, довели, що це можливо. Ви публікуєте свої поїздки, подорожуєте, після чого залишаєте відгуки, тим самим створюючи надійну спільноту. Ви рекомендуєте BlaBlaCar своїм родичам, друзям і знайомим. Ви – «першопрохідці» райдшерингу!

Разом з вами ми мотивуємо людей спілкуватися між собою, перетворюючи кожен автомобіль з вільними пасажирськими місцями в BlaBlaCar. З початку 2014 завдяки нашому сервісу 47 мільйонів попутників, які в звичайному житті, швидше за все, не зустрілися б ні за яких обставин, здійснили спільні поїздки. Це люди різного віку, культур і професій. Вони вибрали райдшеринг, щоб подорож була комфортною і водночас вигідною. Нам здається, що таким чином всі ми робимо цей світ трохи кращим. Це те, заради чого варто працювати.

Разом з вами ми оптимізуємо один із найбільш безцільно витратних ресурсів у світі – вільні місця в автомобілях, і таким чином впливаємо на підвищення мобільності людей, скорочуючи негативний вплив людства на природу. Чи знаєте ви, що тільки за останні два роки разом з вами ми заощадили близько 1 млн тонн CO2 (це еквівалентно 400 тисячам поїздок з Парижу до Нью-Йорка і назад)? Це просто фантастичний результат.

Зазираючи в майбутнє

Підтримка інвесторів допоможе нам продовжити нести своє бачення раціонального використання автомобілів в маси, даючи мільйонам водіїв можливість підвозити попутників, тим самим частково компенсуючи витрати на паливо, а пасажирам – безпрецедентну за своєю дружелюбністю та доступністю транспортну мережу.

Ми надалі будемо

  • Відкритими.

 Ми постійно ростемо та вдосконалюємось, намагаючись задовольнити усі ваші потреби і донести вам інформацію про це як онлайн, так і офлайн. Це вважаємо своїм найбільшим пріоритетом.

  • Іноваційними.

Ми ретельно працюємо над поліпшенням мобільного додатку і сайту, впроваджуємо нові можливості, які дозволять зробити ваші поїздки з BlaBlaCar зручнішими і простішими, а райдшеринг загалом – надійнішим і доступнішим транспортним рішенням.

  • Зростати.

Ми заохочуємо нових партнерів і робимо все можливе, щоб BlaBlaCar був доступним будь-коли і покривав усі можливі маршрути. Щоб, користуючись нашим сервісом, ви завжди відчували свободу та комфорт.

  • Глобальними.

Ми запускаємо сервіс у нових країнах, щоб ви могли, користуючись єдиним додатком, подорожувати з місцевими жителями і відчувати, що ви є частиною великої сім’ї, не зважаючи на те, де проходитиме ваш наступний маршрут – з Києва до Львова, з Парижа в Леон, чи зі Стамбула в Анкару.

Серйозність наших намірів ми легко підтверджуємо цифрами. Протягом останніх років кількість співробітників BlaBlaCar у всьому світі стабільно збільшується, і станом на сьогодні нас більше 350. І ми постійно шукаємо нових колег.

Отримані інвестиції дозволять нам залучити більше талановитих людей, дадуть можливість вдосконалювати сервіс і розвивати його на нових ринках.

Дякуємо вам

Ваша довіра, залученість і лояльність – основа нашої спільноти. 97% з вас говорять, що райдшеринг робить поїздки по-справжньому приємними. Це говорить про те, що ми на вірному шляху.

Ми дякуємо кожному з 20 мільйонів дивовижних людей, які об’єднані у спільноту попутників BlaBlaCar. Дякуємо, що подорожуєте з попутниками.

Фред, Францис, Ніколас і … Команда BlaBlaCar

Заощаджуйте на подорожах з попутниками!

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

Плануйте свої поїздки за допомогою мобільних додатків BlaBlaCar також!

Find out more about

Спільнота BlaBlaCar

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride