Інформація щодо роботи BlaBlaCar в Україні

Інформація щодо роботи BlaBlaCar в Україні

Автобусні поїздки на BlaBlaCar поступово відновлюються. Якщо не знайшли потрібний рейс – скористайтесь карпулінгом на BlaBlaCar

Шановні користувачі,

У цих виняткових обставинах ваша безпека та безпека наших співробітників – наш головний пріоритет.

Автобусні поїздки

Ми поступово відновлюємо автобусні поїздки на платформі за деякими маршрутами в регіонах, де це можливо. 

Ми просимо вас перевіряти інформацію безпосередньо в автобусних перевізників перед поїздкою, оскільки ситуація швидко змінюється.

Carpool

Ми не будемо закривати доступ до карпулінгових поїздок, оскільки вони є приватними поїздками на особистих автомобілях. Щоб ви могли допомагати один одному ще більше і користувались всіма доступними автомобілями, ми зняли ліміт кількості місць. 

Якщо ви хочете допомогти більше, ви можете запропонувати безкоштовну поїздку, додавши до свого імені слово “Волонтер”, наприклад, “Андрій Бойко (Волонтер). Це допоможе людям швидше вас знайти. Ми знизили мінімальні ціни, які водії можуть запропонувати на платформі (але з технічних причин не можемо знизити їх до нуля, тому ви можете пояснити це пасажирам безпосередньо в розмові).

Ми продовжуємо пильно стежити за обставинами та повідомлятимемо вас про зміни. Наполегливо просимо вас скасувати неважливі поїздки та дотримуватись рекомендацій українського уряду.

Ми сподіваємось, що ви та ваші рідні в безпеці. Наші думки з вами.

Find out more about

Спільнота BlaBlaCar

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride