Літо вигідних подорожей з BlaBlaCar і ОККО. Як це працює

Літо вигідних подорожей з BlaBlaCar і ОККО. Як це працює

Міжнародний райдшеринговий сервіс BlaBlaCar і мережа автозаправних комплексів ОККО оголосили про співпрацю, в межах якої підготували низку спеціальних пропозицій і приємних знижок для українців, які подорожують на автомобілях.

Якщо ви подорожуєте з BlaBlaCar цього літа як водій або пасажир — отримайте можливість заощадити в дорозі ще більше завдяки кооперації райдшерингового сервісу з однією з найбільших в Україні мереж АЗК — ОККО. Ми підготували знижки на якісне пальне та смаколики, якими можна скористатись під час заправки авто на будь-якому комплексі мережі.

Оновлено 01.09 Дія сталої частини знижки з карткою Fishka продовжена до 30 вересня 2017 року. Для водіїв – при заправці від 15 л знижки на бензин та ДП від 1 до 2 грн/л, а для пасажирів – знижки на каву та ход-доги для смачної заправки. Також для водіїв BlaBlaCar зі статусом “Амбасадор” залишається безкоштовна кава при заправці від 25 л.
Знижка від BlaBlaCar сумується з усіма знижками на АЗК «ОККО»

Після публікації чи бронювання поїздки з BlaBlaCar з 1 червня до 20 серпня, впродовж 2х днів ви отримаєте лист зі штрих-кодом на знижку (за умови, що ви підписані на новини та спеціальні пропозиції від BlaBlaCar). Нижче — детальна інформація про те, як скористатись штрих-кодом і отримати свою знижку.

Знижки, які можуть отримати водії BlaBlaCar, становлять від 2 до 7 грн/л на бензин і ДП та від 0.5 до 2.9 грн/л на ГАЗ при заправці від 15 л. Знижки складаються зі сталої частини, 1 або 2 грн/л (залежно від рейтингу* на платформі BlaBlaCar) та змінної — від 1 до 5 грн/л (в межах топ-акції від ОККО «Вигравай авто або знижку на пальне»). Знижка на ГАЗ становить від 0,5 до 2,9 грн/л та формується за схожим принципом.

Хто може отримати знижки від BlaBlaCar та ОККО?

Спеціальні пропозиції передбачені для користувачів, зареєстрованих на українській платформі BlaBlaCar, які впродовж перших двох місяців літа опублікують чи забронюють поїздку на сайті або у додатку сервісу.

Які знижки передбачені для водіїв?

Сумарні знижки для водіїв при заправці від 15 л, дійсні до 31.08.2017 і мають наступний розмір для кожного рівня досвіду на BlaBlaCar:

  • «Новачок»: одноразова знижка від 2 до 6 грн/л на бензин та ДП, 0,5-2,4 грн/л на ГАЗ
  • «Впевнений», «Досвідчений» або «Експерт»: знижки постійної дії від 2 до 6 грн/л на бензин та ДП і від 0,5 до 2,4 грн/л на ГАЗ
  • «Амбасадор»: знижки постійної дії від 3 до 7 грн/л на бензин та ДП і від 1 до 2,9 грн/л на ГАЗ, а також кава при кожній заправці від 25 л

Які знижки передбачені для пасажирів?

Знижки для пасажирів дійсні до 31.08.2017 і мають наступний розмір для кожного рівня досвіду на BlaBlaCar:

  • «Новачок»: одноразова знижка 10 грн на будь-яку каву та хот-дог, куплені одним чеком.
  • «Впевнений», «Досвідчений» або «Експерт»: знижка постійної дії до кінця літа 10 грн на будь-яку каву та хот-дог, куплені одним чеком.
  • «Амбасадор»: знижка постійної дії до кінця літа 15 грн на будь-яку каву та хот-дог, куплені одним чеком.

Мені прийшов електронний лист зі штрих-кодом. Як мені отримати знижку?

Покажіть штрих-код на касі АЗК “ОККО” разом з вашою зареєстрованою карткою Fishka. Касир просканує штрих-код і картка буде налаштована на знижку, яка передбачена для вас. Наступні рази для отримання знижки вам достатньо буде пред’явити лише ту саму картку Fishka. Картка Fishka яка налаштована на один вид знижок в межах акції “Літо безкоштовних подорожей” може бути запрограмована на інший вид знижок, якщо вона буде просканована з іншим штрих-кодом. При цьому, повернутися на попередні умови буде неможливо. Також неможливо отримати знижку “для пасажира” після отримання знижки «для водія».

Знижка на пальне надається миттєво при заправці «до повного». У випадку заправки не «до повного» або тимчасової відсутності зв’язку з системою програми Fishka нарахована сума знижки переноситься на наступну покупку будь-якого пального з будь-якою карткою Fishka, зареєстрованою на ваш номер телефону.

Що таке карта Fishka?

Fishka — це картка програми лояльності мережі АЗК “ОККО”, яка використовується для нарахування балів та отримання винагород для клієнтів.

Який термін дії моєї знижки?

Тривалість дії знижки — до 31 серпня 2017 року включно.

У мене немає карти Fishka. Я можу скористатися знижкою?

Ви можете отримати  картку Fishka на будь-якому АЗК “ОККО” при заправці від 10 л або покупці на суму від 10 грн. Зареєструвати картку можна за кілька хвилин на сайті   myfishka.com або за допомогою мобільного додатку.

Я зможу отримати обидві знижки, якщо користуюся BlaBlaCar і як водій, і як пасажир?

Ви не зможете отримати пасажирську знижку, якщо вже отримали одну зі знижок для водіїв. Якщо ж ви спочатку скористалися BlaBlaCar як пасажир, а потім як водій – ви отримаєте штрих-код з пасажирською і з водійською знижкою але картка Fishka може бути налаштована лише на один вид знижки.

В мене ще залишились запитання до вас. Як я можу їх задати?

Ми завжди відкриті до спілкування та готові допомогти вам. Напишіть нам у службу підтримки або на офіційних сторінках у соціальних мережах (Facebook або Instagram).

Find out more about

Спільнота BlaBlaCar

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride