5 порад, щоб знайти ідеальну поїздку на BlaBlaCar

5 порад, щоб знайти ідеальну поїздку на BlaBlaCar

Готові знайти свою ідеальну поїздку? Ось що для цього потрібно.

Неважливо, ви – активний Амбасадор чи нещодавно приєднались до спільноти. Наступні поради прокачають ваші навички попутника і збільшать шанси знайти ідеальну поїздку.

#1 – Плануйте заздалегідь

Ми знаємо, що BlaBlaCar – ідеальне місце для пошуку поїздок в останній момент. Проте є безліч водіїв, які публікують свої поїздки заздалегідь. Встигніть забронювати вільні місця!

#2 – Створіть сповіщення

Не знаходиться поїздка? Створіть сповіщення, вказавши основні деталі, і ми повідомимо, як тільки опублікується поїздка, яка вам підходить.

#3 – Напишіть водієві

Як же знайти поїздку, якщо у вас немає відгуків… Не проблема. Напишіть водієві повідомлення, вказавши, що це ваша перша поїздка. Якщо хочете – розкажіть більше про себе і про мету вашої поїздки.

#4 – Заповніть профіль

Наша спільнота збудована на довірі. Щоб довіряти комусь, вам потрібно дізнатись більше про цю людину, правда? Тому мати заповнений профіль важливо. Ваш профіль – це ваша цифровий паспорт, підтверджений BlaBlaCar.

#5 – Залиште відгук

Подорож відбулась? Не забудьте залишити відгук, щоб інші користувачі теж його прочитали.

Тепер у вас є все, щоб знайти і забронювати ідеальну поїздку!

Find out more about

Події

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride