BlaBlaCar рекомендує: фестивалі та події цієї осені

BlaBlaCar рекомендує: фестивалі та події цієї осені

Куди поїдуть користувачі BlaBlaCar у другій половині осені

Золота осінь — чудова пора для прогулянок і подорожей. Ми зібрали найцікавіші події, фестивалі та святкування, які пройдуть у жовтні та листопаді у містах України. Опублікуйте поїздку чи забронюйте місце та вирушайте у подорож.

Фестиваль ZombieFest III у Харкові

28 жовтня

Фанати Хелловіна вже готують костюми, а також бронюють місця до Харкова. 28 жовтня у парку ім. Горького відбудеться фестиваль ZombieFest III. Парк буде прикрашений тематичними декораціями, а відвідувачі зможуть взяти участь у параді зомбі, турнірі «Зомбі проти людей» та великому квесті.

Встановлення рекорду України з приготування козацького кулішу у Львові

2 листопада

Побачити, як готується три тисячі літрів кулешу — звучить неймовірно. Але, завітавши у Львів 2 листопада, це стає реально, адже саме в цей день 17 шеф-кухарів зберуться разом, щоб встановити новий рекорд України з приготування козацького кулешу.   

Фестиваль «Ніч у Львові»

10 — 12 листопада

Осінній етап відомого фестивалю «Ніч у Львові» відбудеться в середині листопада. Організатори планують насичену програму, яка дозволить насолодитись культурним простором Львова. Львівяни та гості міста зможуть відвідати понад 100 нічних екскурсій музеями, виставками та галереями, перформанси у театрах та просто на вулицях міста.

День святого Мартіна у Мукачеві

11 — 12 листопада

© vsviti.com.ua

День святого Мартіна відмічають у багатьох країнах. В Україні, у місті Мукачево святкування почнуться вранці 11 листопада. На площі Миру пройде святкова ярмарка, виставка домашнього вина від кращих виноробів Закарпаття, мед від місцевих виробників та безліч делікатесів і смаколиків.

Закарпатське Божоле в Ужгороді

17 — 19 листопада

Традиційно свято меду та вина «Закарпатське Божоле» відбудеться в Ужгороді 17-19 листопада. Відомі місцеві винороби спеціально приїжджають до міста, щоб почастувати найсмачнішим вином жителів та гостей міста. Зазвичай свято урочисто розпочинає мер, відкриваючи бочку молодого вина. Насичена культурна програма не дасть засумувати — лицарські бої, вогняні шоу, концерти, а також ярмарка із кухнею Закарпаття і сувенірами.

Заощаджуйте на подорожах з попутниками

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

Find out more about

Події

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride