Етикет попутника на BlaBlaCar: скасовуємо поїздку правильно

Етикет попутника на BlaBlaCar: скасовуємо поїздку правильно

Як вчасно та правильно скасувати поїздку

Складно уявити життя без подорожей. Як і успішну поїздку без заздалегідь узгоджених деталей з попутниками. Це означає, що водій завчасно публікує поїздку та вказує вільні місця в автомобілі,  а пасажири обирають водія, якому по дорозі і відправляють запит на бронювання.

Та бувають ситуації, коли поїздку потрібно скасувати чи перенести на інші дати. Як це зробити правильно і дати можливість своїм попутникам швидко знайти інший варіант поїздки?

Ми рекомендуємо скасовувати бронювання чи поїздку заздалегідь, щоб попутники змогли швидко знайти інший варіант поїздки.

Щоб скасувати запит на бронювання пасажирам:

  • Скасуйте свій запит на бронювання (Бронювання > Відмінити) через сайт або мобільний додаток, вказавши причину. Водій отримає сповіщення та автоматичне оновлення кількості вільних місць.

Щоб скасувати поїздку водіям:

  • Скасуйте свою поїздку (Мої поїздки > Видалити) через сайт або мобільний додаток, вказавши причину. Зробіть це заздалегідь, щоб пасажири змогли швидко знайти інший варіант поїздки.
  • Отримавши відміну від пасажира по телефону, скасуйте його запит на бронювання за допомогою комбінації Мої поїздки > Ваші пасажири > Відмінити.

Під час скасування бронювання чи поїздки ви отримаєте автоматичне повідомлення від нас. Проте, ми рекомендуємо сповістити попутників особисто.

Заощаджуйте на подорожах з попутниками

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

Find out more about

Події

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride