Квитки на автобус зі знижками до 30% від BlaBlaCar

Квитки на автобус зі знижками до 30% від BlaBlaCar

Знижкові середи на BlaBlaCar! Ціни на популярні напрями, що кличуть у відпустку. З 19 червня 2024 по 31 серпня 2024 вирушайте в подорож і зекономте разом з BlaBlaCar.

Знижки до 30% на автобусних рейсах до Польщі
Знижки до 30% на автобусних рейсах по Україні

Купити квиток


Правила та умови

Товариство з обмеженою відповідальністю «І-Тревелс», ідентифікаційний код: 35389109, місцезнаходження: 03056, Україна, місто Київ, вулиця Польова 21 (“BlaBlaCar”) надає знижки до 30% на власні послуги з бронювання та продажу квитків на автобусні поїздки, а також безпосередньо на ціни квитків на автобусні поїздки, які встановлюють перевізники-партнери BlaBlaCar (“Знижки”). BlaBlaCar не надає послуг автобусних перевезень.

Зауважимо! Знижені ціни поширюються на обмежену кількість місць за вказаними вище напрямками та у обмеженої кількості перевізників. Користувачі BlaBlaCar, що бажають скористатися знижкою повинні самостійно перевіряти наявність знижки на певні дати та напрямки. BlaBlaCar не гарантує постійну наявність пропозицій зі знижкою.

Основні положення акції: 

  1. Акція: Маркетинговий захід під назвою [«Знижкова середа від BlaBlaCar»], що проводиться з метою формування інтересу та просування послуг Організатора.

1.2. Терміни проведення Акції: [Акція діє кожної середи з 19.06.2024 по 31.08.2024 включно, у проміжку з 00:00 до 24:00.]

1.3. Територія проведення Акції: Акція діє на всій території України, за винятком територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією (згідно з чинним законодавством України).

1.4. Учасники Акції: Участь в акції мають право взяти дієздатні фізичні особи, які є громадянами України та яким на момент участі виповнилося 18 років, за умови виконання ними умов участі, що передбачені цими Правилами (далі – Учасник акції).

1.5. Суть Акції: [Кожної середи Організатор обирає перелік напрямків, на які надаються знижки у розмірі до 30%. Знижка застосовується лише на обрані напрями, які згадуються у щотижневому переліку на сайті blablacar.com.]

1.6. Інформаційна підтримка Акції: Інформування про Правила та зміни до них розміщуються до загального відома на сайті https://www.blablacar.com.ua 

  1. Обмеження Акції

2.1  Знижка не сумується з ваучером, якщо такий може бути в наявності у Учасника акції або з іншими знижками та акційними пропозиціями Організатора.

2.2  Учасники акції можуть придбати квитки на акційні напрямки виключно в терміни проведення Акції за умови наявності акційних місць. Кількість акційних місць обмежена і визначається Організатором самостійно.

2.3 Знижка діє лише на ті напрямки, що зазначені в Умовах участі в Акції.

2.4 У Акції беруть участь лише квитки з датою відправлення не пізніше тижня  від дати Акції. 

  1. Збір і обробка персональних даних

3.1. Організатор має право збирати, зберігати та обробляти персональні дані Учасників акції для забезпечення участі в Акції, маркетингових та рекламних цілей.

3.2. Персональні дані будуть оброблятися протягом періоду проведення Акції, після чого будуть знищені у зв’язку із закінченням строку зберігання.

3.3. Учасники акції можуть відкликати згоду на обробку персональних даних, надіславши письмовий запит на адресу Організатора, але при цьому вони втратять право на участь в Акції.

3.4. Добровільно надаючи персональні дані про себе, Учасники акції підтверджують свою безумовну згоду на збір, зберігання, використання, обробку, передачу й поширення їхніх персональних даних (як ці терміни визначені законодавством).

  1. Обмеження відповідальності Організатора

4.1. Організатор не несе відповідальності за недотримання Учасниками акції цих Правил. Організатор не несе відповідальності за будь-які збитки чи моральну шкоду, які нанесені Учасникам акції або третім особам в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов даних Правил.

4.2. Організатор залишає за собою право змінювати умови проведення Акції, про що буде повідомлено Учасникам акції шляхом розміщення відповідної інформації на сайті Організатора. Вказані зміни набувають чинності з моменту їх опублікування на сайті.

4.3. У разі виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення цих Правил, остаточне рішення приймається Організатором. Рішення Організатора є остаточним та оскарженню не підлягає.

4.4. Якщо з будь-якої причини, що не залежить від Організатора, Акція не може проводитися так, як це заплановано, включаючи причини, викликані виходом з ладу сайту Організатора внаслідок дії шкідливих програм, несправностями у мережах зв’язку, несанкціонованим втручанням в роботу сайту Організатора, технічними несправностями або з будь-якої іншої причини, яка знаходиться поза межами контролю Організатора та яка впливає на виконання, безпеку та належне проведення акції, Організатор може на свій власний розсуд скасувати, анулювати, припинити, змінити або тимчасово припинити проведення Акції.

4.5. Організатор не несе відповідальності за невиконання умов Акції в разі настання форс-мажорних обставин, які стали причиною неможливості проведення Акції, зокрема стихійні лиха, пожежа, військові дії, блокади та інші непідвладні контролю з боку Організатора обставини.

Купити квиток

Find out more about

Події

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride