Система онлайн-бронювання: основні переваги для пасажирів

Система онлайн-бронювання: основні переваги для пасажирів

Ми запустили систему онлайн-бронювання в Україні, яка зробить ваш досвід спільних поїздок ще простішим і надійнішим.

Система онлайн-бронювання: основні переваги для пасажирів

Система онлайн-бронювання

Надійність: Попутники відносяться до поїздок відповідальніше

Пасажири знаходять водіїв і бронюють вільні місця онлайн. Це означає, що замість домовленостей по телефону ви відправляєте офіційний запит на бронювання та отримуєте підтвердження від водія.

Економія часу: Кількість вільних місць оновлюється автоматично

Відтепер система автоматично оновлює кількість вільних місць, що залишились для поїздки. Це означає, що водію більше не потрібно це робити вручну, а вам не потрібно зв’язуватися з водіями, шукаючи вільне місце.

Зручність: Ви бачите список ваших попутників

Завдяки системі онлайн-бронювання пасажири мають доступ до списку всіх попутників, які поїдуть з ними в автомобілі. Переглядайте список ваших майбутніх попутників, читайте відгуки про них від інших користувачів, знайомтесь заздалегідь за допомогою приватних повідомлень.

Комфорт: Уся інформація про майбутню поїздку — в одному місці

Завдяки системі онлайн-бронювання організувати поїздки стало ще простіше. У розділі “Запитання водію” на сторінці поїздки ви можете спілкуватися з водієм, а також переглядати запитання від інших пасажирів та відповіді на них. Коли водій відповідає на ваше запитання або запит на бронювання, ви отримуєте сповіщення на SMS та електронну пошту. Це допоможе вам швидше знайти контакти попутників та інформацію про поїздку.

Заощаджуйте на подорожах з попутниками!

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

Плануйте свої поїздки за допомогою мобільних додатків BlaBlaCar також!

Find out more about

Спільнота BlaBlaCar

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride