Святкуємо 100 мільйонів користувачів BlaBlaCar у світі

Святкуємо 100 мільйонів користувачів BlaBlaCar у світі

Сьогодні спільнота попутників BlaBlaCar досягла 100 млн людей. Мільйони людей по всьому світу роблять спільні поїздки, формуючи зручну, доброзичливу і екологічну транспортну мережу мандрівників.

Святкуючи наш 15-й день народження, ми хочемо розповісти про тих, хто робить подорожі доступнішими для всіх, зокрема й про вас. Поділіться з нами своїми найкращими історіями про спільні поїздки, і хто зна, можливо саме ваша з’явиться на нашій новій карті історій!
Цікава бесіда з першими попутниками, довга дорога з друзями чи, можливо, поїздка, де ви зустріли своє кохання… Ми впевнені, що з моменту приєднання до спільноти BlaBlaCar ви назбирали багато чудових історій!
Тисячі людей поділилися з нами своїми найкращими спогадами. Ми вибрали деякі з них для розміщення на нашій карті. Переміщайтеся картою, щоб дізнатися історію одного зі 100 мільйонів наших користувачів.

Один. Мільйон. Користувачів.

«П’ятнадцять років тому ми почали свій шлях, щоб переконати світ у простій, але божевільній ідеї: люди сідатимуть в авто з незнайомими людьми. Карпулінг – це транспорт майбутнього, і якщо його масштабувати, це призведе до соціальної згуртованості, зниження викидів і дозволить більшій кількості людей подорожувати за менші гроші.»
— Фредерік Маззелла, Ніколя Брюссон, Францис Наппес

Перегляньте відео про глобальний вплив BlaBlaCar

Find out more about

Спільнота BlaBlaCar

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride