BlaBlaStory з Антоном Садиковим: я дуже люблю подорожувати Україною

Зміст
  1. Антон, розкажи про себе: чим займаєшся, ким працюєш, що любиш?
    1. Коли ти приєднався до BlaBlaCar?
    2. В тебе є звичний улюблений маршрут? Куди їздиш найчастіше?
    3. Поговоримо про поїздки. З тобою траплялись якісь цікаві історії під час подорожі, наприклад, незвичні попутники чи пригоди в дорозі?
    4. І наостанок кілька слів для скептиків :). Чим тобі подобається BlaBlaCar? Чому радиш спробувати подорожувати за допомогою сервісу іншим?
    5. Заощаджуйте на подорожах з попутниками!

Цього тижня ми познайомились з Антоном Садиковим та поговорили про традиційні маршрути, ситуацію на дорогах та незвичних пасажирів, та про те, як подорожувати Україною
BlaBlaCar_Story_Andriy_2

Антон, розкажи про себе: чим займаєшся, ким працюєш, що любиш?

Я власник великої національної рекламної агенції із влаштування корпоротивних свят та святкових відкриттів. Щодня ми в агенції організовуємо яскраві події по всій Україні, навіть у найвіддаленіших її закутках. Часто-густо я сам працюю ведучим на заходах і дуже люблю таку роботу. Люблю багато розмовляти, а у роботі ведучим – це найкраща відрада.
"Завдяки своїй роботі, щотижня я проїжджаю тисячі кілометрів просторами України"

Коли ти приєднався до BlaBlaCar?

Я став користувачем BlaBlaCar ще у 2014 році. Як саме це сталося, я не пам'ятаю, але точно знаю, що довго чекав на такий сервіс. Раніше був сервіс "Подорожники" (прим. ред.: сервіс "Подорожники" став BlaBlaCar у 2014 році), але доступний він був лише у деяких містах Росії, а до нашого краю так і не дійшов.

В тебе є звичний улюблений маршрут? Куди їздиш найчастіше?

Найчастіше беру собі пасажирів, коли направляюся додому у Дніпропетровськ з Києва, а також у зворотньому напрямку. Саме цим маршрутом я рухаюся дуже спокійно та впевнено, знаю кожну яму, поворот та ДАІшну засаду. 🙂 Більш того, цим маршрутом я їду практично пустим, тому пасажири можуть покласти усі свої речі в багажник та комфортно їхати.

Поговоримо про поїздки. З тобою траплялись якісь цікаві історії під час подорожі, наприклад, незвичні попутники чи пригоди в дорозі?

Постійно трапляються абсолютно різні пасажири. Є такі, що приїзджають за декілька годин до часу зустрічі, а потім чекають, коли вже я з'явлюся. Є такі, що запізнюються, або взагалі вимикають телефон за декілька хвилин до відправки, але найчастіше попадаються гарні люди.
Оскільки я люблю нічні переїзди, то в дорозі часто бачу залякані очі пасажирів, що їдуть позаду. Вони спочатку засинають, але потім починають думати, що я теж засинаю і страшенно лякаються. Тому, коли я в черговий раз "перевіряю обстановку" по дзеркалах заднього виду, то в центральному бачу дуже великі очі, які сканують мене на предмет втоми.
подорожувати Україною

І наостанок кілька слів для скептиків :). Чим тобі подобається BlaBlaCar? Чому радиш спробувати подорожувати за допомогою сервісу іншим?

Я знаю багатьох людей, які побоюються використовувати сервіс з декількох причин. Дівчата бояться їхати з незнайомцями, Хлопці бояться, що водій буде неадекватний, дорослі люди взагалі не вірять у подорож із сторонніми людьми.
Завдяки цьому сервісу, можна підібрати собі водія за характеристиками, типом автомобілю, а найголовніше – за відгуками про нього. Тому, якщо хочете комфортабельного трансферу на Лексусі у компанії такого водія як я, то чекайте, коли я буду їхати наступного разу у Київ, Дніпропетровськ, або в інші мальовничі міста нашої батьківщини.
О, трохи не забув. Кожну свою поїздку я доволі кропітливо планую, тому знаю де і коли можна заправити машину якісним пальним, де попоїсти і попалити (бо в машині не можна), а також, завжди беру з собою фільми. Кіно ми дивимося з надзвичайно якісним звуком. Комфорт і безпека для мене – найголовніша вимога до машини. Добре, що дороги в Україні стають кращими.

Заощаджуйте на подорожах з попутниками!

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку
Плануйте свої поїздки за допомогою мобільних додатків BlaBlaCar також!

Читати далі

    yuliia.krupenko

    Схожі статті

    Піднімайся наверх