BlaBlaStory з Денисом Жабським: я знаю, як круто подорожувати і витрачати мінімум грошей

Зміст
  1. Розкажи кілька слів про себе: чим ти займаєшся, ким працюєш, що любиш.
    1. Коли і як ти вирішив приєднатися до BlaBlaCar. Для яких поїздок зазвичай використовуєш сервіс?
    2. У тебе є звичний маршрут? Куди їздиш найчастіше?
    3. В тебе є цікаві історії з поїздок? Наприклад, незвичайні попутники, пригоди в дорозі і т.д.
    4. Кілька слів для скептиків 🙂 Чому тобі подобається BlaBlaCar? Чому варто спробувати подорожувати за допомогою сервісу іншим?
    5. Заощаджуйте на подорожах з попутниками!

Герой цього тижня – Денис Жабський, який обожнює подорожі Європою за допомогою BlaBlaCar.

Розкажи кілька слів про себе: чим ти займаєшся, ким працюєш, що любиш.

Мене звуть Денис, я з України. Зараз живу в Чехії і намагаюся тут вчитися. У вільний час постійно подорожую. Люблю свою дівчину, вона ж – мій найкращий друг. Ми подорожуємо разом і знімаємо відео про бюджетні подорожі. Оля любила вести свій блог http://nowisgoodyep.blogspot.cz, а я знімати і монтувати відео. Так ми і придумали свій відео блог NOW IS GOOD (авт. «Зараз саме час») Ми присвятили наш канал історіям про те, як максимально круто відпочити, витративши при цьому зовсім невелику кількість грошей.
[yt-video video_id="v=xt9KuI6eJIs" /]
Denis

Коли і як ти вирішив приєднатися до BlaBlaCar. Для яких поїздок зазвичай використовуєш сервіс?

Цього літа ми вирушили у великий тур по Європі. Не раз чули позитивні відгуки від своїх друзів і знайомих про BlaBlaCar, тому сервіс став нашим основним засобом пересування під час туру. Протягом всього літа ми їздили з водіями з різних країн, знайомились з новими людьми, зустрічали майбутніх співмешканців – це було дуже цікаво і зручно.
Denis2

У тебе є звичний маршрут? Куди їздиш найчастіше?

Зараз почалося навчання і я буквально кожні вихідні їжджу по Чехії виключно за допомогою BlaBlaCar. Весь час думаю про те, яка ж це відмінна система для поїздок. Дякую творцям. Студент радіє! 🙂

В тебе є цікаві історії з поїздок? Наприклад, незвичайні попутники, пригоди в дорозі і т.д.

У серпні цього року ми їхали з Венеції до Ніцци. Так як ми відважні мандрівники, по приїзду у нас не було житла, а в нашому мікроавтобусі їхала ще одна пара зі Словаччини. На щастя, вони забронювали житло заздалегідь, після чого ми жили в сусідній кімнаті. До того ж, ми не раз стикалися з мовною проблемою при спілкуванні. У Франції, по дорозі з Ніцци в Париж з водієм-французом було особливо весело. Водій не знав ні слова англійською і ми спілкувалися виключно жестами. На заправці так вийшло, що ми з ним розминулись і мені довелося подзвонити йому та спробувати знайти. Розмова видалась досить складною і в той же час смішною. Після декількох спроб мені все ж вдалось його знайти і ми продовжили нашу подорож втрьох. Чесно кажучи, це був найввічливіший водій серед тих, які нам зустрічались: у салоні були пляшечки з водою, цукерки для пасажирів і навіть зарядний пристрій для мого телефона.
Denis3

Кілька слів для скептиків 🙂 Чому тобі подобається BlaBlaCar? Чому варто спробувати подорожувати за допомогою сервісу іншим?

Як то кажуть: "Не спробуєш – не зрозумієш". Світ не стоїть на місці і для нас постійно створюють речі, що полегшують нам життя. BlaBlaCar – одна з таких речей. Це щось середнє між автостопом і громадським транспортом. Не разу не пошкодував, що скористався послугами BlaBlaCar, навіть навпаки – кожна моя поїздка приємніша за попередню.

Заощаджуйте на подорожах з попутниками!

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

Читати далі

    yuliia.krupenko

    Схожі статті

    Піднімайся наверх