BlaBlaStory з Наталею Іщенко: спільна подорож чудово зближує з попутниками

Зміст
  1. Розкажи кілька слів про себе: чим ти займаєшся, ким працюєш, що любиш.
    1. Коли і як ти вирішила приєднатися до BlaBlaCar. Для яких поїздок зазвичай використовуєш сервіс?
    2. У тебе є звичний маршрут? Куди їздиш найчастіше?
    3. В тебе є цікаві історії з поїздок? Наприклад, незвичайні попутники, пригоди в дорозі і т.д.
    4. Кілька слів для скептиків 🙂 Чому тобі подобається BlaBlaCar? Чому варто спробувати подорожувати за допомогою сервісу іншим?
    5. Заощаджуйте на подорожах з попутниками!

Цього тижня нашою героїнею стала Наталя Іщенко, яка обожнює подорожувати Європою, та вважає, що спільна подорож чудово зближує з попутниками.
natasha2

Розкажи кілька слів про себе: чим ти займаєшся, ким працюєш, що любиш.

Мене звати Наталя. Я співзасновниця followmytravel.com. Це платформа для активних мандрівників, де можна легко зберігати і ділитися улюбленими місцями в різних містах світу. Найбільше люблю подорожувати! Власне, з любові до подорожей і народився цей проект.
На даний момент я встигла побувати в 30 країнах і 100 містах і зрозуміти, що наш світ дуже різноманітний і саме в цьому його цінність!
Крім подорожей люблю світанки і заходи, океан, мріяти, слухати музику, шум хвиль, звуки пробудженого міста, весну, літо, початок осені і кінець зими, танцювати, гуляти, гуляти під літнім дощем, веселку, фільми і книги, робити плани, бути спонтанною, люблю життя!

Коли і як ти вирішила приєднатися до BlaBlaCar. Для яких поїздок зазвичай використовуєш сервіс?

Створила свій профайл на BlaBlaCar навесні. Після запуску followmytravel.com ми вирішили, що найкращий спосіб розрекламувати тревел-проект – відправитися в подорож. Ми поїхали в подорож Європою на 75 днів.
Сервіс BlaBlaCar став чудовою можливістю переїжджати з міста в місто і знайомитися з місцевими жителями, адже ніщо так не зближує з попутниками, як спільна подорож, нехай навіть довжиною на годину.

У тебе є звичний маршрут? Куди їздиш найчастіше?

Зараз перебуваю в Лісабоні. Проект followmytravel.com відібрали з 400 інших проектів у Лісабонський акселератор. Хоча програма тут досить насичена, у вихідні дні намагаюся виїжджати зі столиці в пошуках секретних пляжів з чудовим видом, невеликих рибальських сіл і віддалених міст, куди можна легко і швидко дістатися на BlaBlaCar. Іноді поїздки виходить досить спонтанною: я просто дивлюся, хто куди їде з Лісабона. Інколи абсолютно несподівано для себе відкриваю дуже мальовничі куточки Португалії.

В тебе є цікаві історії з поїздок? Наприклад, незвичайні попутники, пригоди в дорозі і т.д.

Найбільше запам'яталася поїздка з Лісабона в Порто з водієм з Іспанії. Рольф виявився студентом з Гранади, який вирішив під час канікул об'їздити Португалію. Наші погляди співпали і замість нудних хайвеїв ми вирушили в 5-годинну поїздку через невеликі міста і села. Ми зупинялися, щоб пофотографуватися або купити свіжих фруктів, розмовляли з місцевими жителями, намагалися наввипередки запам'ятати якомога більше португальських слів. А ще ми стали свідками незвичного для нас явища: побачили, як тисячі паломників з’їжджались у Фатіму – релігійну столицю Португалії. Після подорожі ми з Рольфом залишились хорошими друзями.

Кілька слів для скептиків 🙂 Чому тобі подобається BlaBlaCar? Чому варто спробувати подорожувати за допомогою сервісу іншим?

BlaBlaCar – не тільки відмінна, швидка і доступна можливість дістатися з однієї точки в іншу, але і можливість познайомитися з людьми інших національностей і культур, зрозуміти, що їх хвилює, а що радує і іноді отримати дуже цікаві рекомендації про країну, якою подорожуєш.

Заощаджуйте на подорожах з попутниками!

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку
Плануйте свої поїздки за допомогою мобільних додатків BlaBlaCar також!

Читати далі

    yuliia.krupenko

    Схожі статті

    Піднімайся наверх