Місця: 5 пляжів Європи, де комфортно відпочивати з дітьми

ПРОТАРАС, КІПР

Зміст
  1. ПРОТАРАС, КІПР
  2. САЛОУ, ІСПАНІЯ
  3. НЕСЕБР, БОЛГАРІЯ
  4. МЕНТОН, ФРАНЦІЯ
  5. Террачина, Італія

kid_1
Протарас оптимальний для відпочинку з дітьми. По-перше, тут добре розвинена інфраструктура, по-друге, немає нічного життя, як в інших курортних містечках Кіпру. Ідеальний час для відпочинку з дітьми тут — червень та вересень, ціни в цей час трохи нижчі, ніж в липні-серпні, і ще й не надто спекотно.
Всього в шести кілометрах від Протарасу є парк розваг Paliatso Luna Park, який об'єднує 25 атракціонів, 5D-кінотеатр і чимало ігрових автоматів. Є навіть колесо огляду (заввишки 45 метрів), каруселі та американські гірки для малечі від двох років і екстремальний Sling Shot (за пару секунд вас в катапультованому кріслі піднімуть на висоту 80 метрів!).

САЛОУ, ІСПАНІЯ

kid_2
Якщо хочете відправитися з дітьми на відпочинок в Іспанію, то краще Салоу і не відшукати. Спокійне і мальовниче місце на Середземноморському узбережжі з массою спортивних розваг, розважальних центрів, аквапарків і луна-парків, красивим центром міста — все це Салоу. Тут відпочинок з дітьми настільки популярний, що аніматори працюють навіть у вечірніх барах і пабах, а дитячі майданчики розташовані буквально всюди.
У кафе і ресторанах є спеціальні дитячі меню. Ще одна приємна особливість: ціни на відпочинок з дітьми в Салоу зовсім не “кусаються”, а обслуговуючий персонал часто робить маленьким гостям подарунки: порцію морозива, десерт або невелику іграшку.

НЕСЕБР, БОЛГАРІЯ

kid_4
Серед інших курортів Болгарії, Несебр безсумнівно можна назвати одним з кращих місць для відпочинку з дітьми. По-перше, звичайно ж, завдяки великій кількості готелів і ресторанів, власники яких навмисно роблять їх якомога комфортнішими для сімейного відпочинку. Наприклад, усі готелі курорту пропонують сімейні номери та аксесуари для самих маленьких постояльців. Крім того, в безпосередній близькості знаходиться грандіозний луна-парк, атракціони якого напевно надовго захоплять ваших малюків. Крім того, в 15 хвилинах їзди від міста знаходиться великий аквапарк.

МЕНТОН, ФРАНЦІЯ

kid_5
Ментон — прекрасне місце для відпочинку з дітьми. Тут чисте гірське повітря, свіжі фрукти та овочі, пляжі з м'яким пісочком і блакитної водичкою. Практично всі готелі Ментона надають пільгові умови для відпочинку з дітьми: в вартість номера входить безкоштовне ліжко для дитини, молодше 12 років. У готелях також є аніматори та няні, які розважають малюків на дитячих і спортивних майданчиках.
Улюблена розвага для дітей в Ментоне — похід в парк «Коаленд», який знаходиться недалеко від Музею витончених мистецтв. Він переважно розрахований на найменших відвідувачів (до 3 років). Тут є атракціони, каруселі, батути, відеоігри, басейни, цитрусова гай і цілий піратський острів.

Террачина, Італія

kid_7
Террачина — курорт на італійському узбережжі, куди варто зазирнути великою родиною. Це місто, яке ідеально підійде і для спокійного відпочинку, і для розваг, так як багатий красивою прибережній природою, масою фестивалів та вуличних подій, хорошими ресторанами, кафе і кондитерськими... Прогулянки по місту, екскурсії, досить цікаві для підлітків і молоді, а для самих маленьких — піщані пляжі і дрібне море біля берега. Террачина — одне з головних міст східного узбережжя Італії, і, повірте, не просто так він заслужив цей статус. Тут все заслуговує на увагу — від пейзажів і до загальної атмосфери щастя.

Читати далі

    yuliia.krupenko

    Піднімайся наверх