Десяток пляжних курортів України, де можна вдосталь накупатись

Що ж, аби здійснити заповітну мрію, що жевріє ще з зими, необов’язково брати велику відпустку та вирушати за кордон. Достатньо знайти попутників на BlaBlaCar — та чухнути на один із пляжних курортів України. Які з них краще обрати — підкажуть наші друзі, сервіс пошуку вигідних подорожей TRIPMYDREAM.

Зміст
  1. Що ж, аби здійснити заповітну мрію, що жевріє ще з зими, необов’язково брати велику відпустку та вирушати за кордон. Достатньо знайти попутників на BlaBlaCar — та чухнути на один із пляжних курортів України. Які з них краще обрати — підкажуть наші друзі, сервіс пошуку вигідних подорожей TRIPMYDREAM.
    1. Одеса
    2. Скадовськ
    3. Бердянська коса
    4. Затока
    5. Блакитні озера
    6. Пуща-Водиця
    7. Коблеве
    8. Лазурне
    9. Конча-Заспа
  2. Заощаджуйте на подорожах з попутниками!

ukr_1

Одеса

Одеська область
Перше, що спадає на думку, при згадці про літній відпочинок, — це звичайно південна столиця України, Одеса. Це ідеальний варіант для тих, хто воліє міксувати пляжний відпочинок з екскурсійним, а також полюбляє галасливі та вибухові вечірки. Пляжів в Одесі вдосталь і будь-який смак: платні та безкоштовні, галькові та плиткові. Звичайно, більшість із них може запропонувати все необхідне відпочивальнику (шезлонги, парасольки і таке інше) за додаткову плату. Ще одна прикметна особливість Одеси — велика кількість концептуальних закладів і якісних фуд-зон, що розташовані й поряд з пляжами. Дуже радимо бронювати житло в Одесі якомога заздалегідь, адже вже у травні все “забито”. А про квитки можете не хвилюватися — на BlaBlaCar ви завжди зможете знайти надійного водія, що швидко доставить вас до Одеси!
ukr_2

Скадовськ

Херсонська область
Невеличкий курорт на березі Чорного моря з довжелезною береговою лінією та мілким морем ідеально підходить для відпочивальників із дітьми. До того ж вода і повітря в Скадовську більш насичені йодом і бромом, а тому відпочинок тут не тільки приємний, але й корисний. Якщо розмірений відпочинок вам трохи набридне, відвідайте острів Джарилгач — унікальне місце української природи, один із найбільших островів України. Острів безлюдний, а тому вдалося зберегти природу в первозданному вигляді. Не дивно, що саме пляжі Джарилгачу є найбільш чистими і красивими, вода тут надзвичайно блакитного кольору і дуже прозора. Єдиний мінус — відсутність пляжної інфраструктури, адже це некомерційна зона.
ukr_3

Бердянська коса

Запорізька область
Чисте повітря, море з пологим входом, безкоштовні пляжі та озера з лікувальними грязями... Б’ємося об заклад, багато хто не підозрює, що все ці принади знаходяться в Запорізькій області, в заповідній зоні під назвою Бердянська коса. Тим не менш, тут вже збудовано немало готелів та пансионатів; аквапарк та дельфінарій; чимало ресторанів і дискотек. Тож це місце підійде будь кому — сімейним людям і молодій компанії.
ukr_4

Затока

Одеська область
Доступний та безпрограшний варіант — курорт Затока, що під Одесою. За останні роки тут збудовано нереально багато готелів і гостинних домів на будь-який смак і бюджет. І це є як позитивним, так і негативним фактором: адже тепер влітку у Затоці занадто багато туристів.
Проте більшість пляжів чисті та доглянуті, вода тепла, є всі необхідні умови і розвинена інфраструктура для відпочинку. Для допитливих неподалік є Білгород-Дністровська фортеця, а для тих, кому набридне море, — Дністровський лиман.
ukr_5

Блакитні озера

Чернігівська область
Не морем єдиним! Іноді так хочеться поїхати на вихідні до лісу та озер. На цей випадок якнайкраще підходять Блакитні озера у селі Олешня. Біля них є все необхідне для відпочинку: чистий піщаний пляж, дитячі майданчики, місця для лову риби, альтанки для пікніка, безліч кафе і барів. Навколо озер збудували чимало туристичних комплексів на будь-який смак та бюджет. Тут до послуг відпочивальників і невеликі дерев'яні будиночки для сімей, і двоповерхові будинки для великих компаній, а для бюджетних туристів є кемпінги і намети для оренди.
ukr_8

Пуща-Водиця

Київська область
Під Києвом є ідилічне місце з озерами посеред прекрасного лісу. А ще й чисті доглянуті пляжі на додачу! Більшість з них обладнані всім необхідним: тапчанами та шезлонгами, туалетами та кабінками для перевдягання, здаються в оренду човники, а також працюють кілька кафе.
ukr_9

Коблеве

Миколаївська область
Але звернемося знову до морського відпочинку! Коблеве — це не тільки вино, а ще й чудовий курорт з протяжним пляжем і сосновим бором, завдяки якому повітря тут чистіше чистого. Хоч як таких готелів тут не дуже багато, орендувати житло дуже легко у “приватників”. Розваг в Коблеве вдосталь як для дорослих (численні розважальні заклади), так і для дітлахів (зокрема, доволі великий аквапарк).
ukr_10

Лазурне

Херсонська область
Крім Скадовська, в Херсонській області є ще чимало популярних курортних зон, які з кожним роком все більше набирають популярності у відпочивальників. Залізний порт, Хорли, Більшовик... але більш приємний і комфортний відпочинок можна знайти в селищі Лазурне. Пляжі тут широкі, узбережжя більш рівне, а вода — взагалі окрема тема, не дарма ж селище Лазурним назвали! Пляжі тут обладнані роздягальнями, туалетами, дитячими зонами, за окрему плату ви можете взяти в оренду шезлонги, парасольки та матраци. Уздовж набережної знаходиться безліч кафе, ресторанів і нічних клубів. Ну і з поселенням, якщо, звичайно, подбати заздалегідь, також проблем не виникне. У Лазурному є безліч готелів, гостьових будинків, пансіонатів, санаторіїв, та й просто кожен другий приватник здає в себе кімнату або частину будинку за цілком доступними цінами.
ukr_1

Конча-Заспа

Київська область
Окрім Пущі-Водиці, кияни на вихідні можуть вибратися до Кончи-Заспи, яку багато хто сприймає лише як елітарну зону. Звичайно, є тут VIP-комплекси, вхід до яких коштує немалі гроші. Але є й прекрасна альтератива! Деякі пансіонати та бази відпочинку пускають відвідувачів на свої приватні пляжі за невеличку плату. Чистий та доглянутий берег Дніпра — забезпечений!

Заощаджуйте на подорожах з попутниками!

[cta type="yellow" link="https://www.blablacar.com.ua/search?fn=&tn=&utm_source=UA_BBCBLOG&utm_medium=other&utm_campaign=UA_BBCBLOG&comuto_cmkt=UA_BBCBLOG"]Знайти поїздку[/cta]   [cta type="green" link="https://www.blablacar.com.ua/zaproponuvati-novi-mistsya?from=%D0%A5%D0%B0%D1%80%D0%BA%D1%96%D0%B2&to=%D0%9A%D0%B8%D1%97%D0%B2&utm_source=UA_BBCBLOG&utm_medium=other&utm_campaign=UA_BBCBLOG&comuto_cmkt=UA_BBCBLOG"]Запропонувати поїздку[/cta]
Плануйте свої поїздки за допомогою мобільних додатків BlaBlaCar також!

Читати далі

    yuliia.krupenko

    Схожі статті

    Піднімайся наверх