Амбасадор BlaBlaCar Христина Побігушка: «Кожна людина дбає про свою безпеку та комфорт в дорозі»

Зміст
  1. Розкажи кілька слів про себе: чим ти займаєшся, ким працюєш, що любиш.
  2. Коли і як ти вирішила приєднатися до BlaBlaCar. Для яких поїздок зазвичай використовуєш сервіс (відрядження, подорожі)?
  3. Як це – бути Амбасадором BlaBlaCar ? Чи виходить знаходити попутників швидше?
  4. У тебе є звичний маршрут? Куди їздиш найчастіше?
  5. У тебе є цікаві історії з поїздок? Наприклад, незвичайні попутники, пригоди в дорозі і т.д.
  6. Дай кілька рекомендацій для новачків: чому потрібно залишати відгуки? Як прокачати свій профіль? Як вибирати хороших попутників?
  7. Кілька слів для скептиків 🙂 Чому тобі подобається BlaBlaCar? Чому варто спробувати подорожувати за допомогою сервісу іншим?
  8. Заощаджуйте на подорожах з попутниками!

Хто, як не вони, дасть правильні поради і рекомендації новачкам та розповість історії з подорожей? Сьогодні ми говоримо з Христиною Побігушкою про поїздки на BlaBlaCar Україною і світом.

Розкажи кілька слів про себе: чим ти займаєшся, ким працюєш, що любиш.

Народилась у Львові, на даний момент тут і проживаю. Закінчувала Львівський та Київський університет внутрішніх справ, працювала в сфері телекомунікацій, зараз займаюсь юридичними питаннями в сімейному бізнесі. Чоловіка звати Тарас, зазвичай все робимо разом, в т.ч. і подорожуємо :).
Маємо декілька власних сімейних справ, зокрема будівництво будинків по SIP-технології та реклама в мережах Wi-Fi. Цікавимось інноваційними технологіями, любимо подорожувати, пізнавати світ та людей.
soloviy

Коли і як ти вирішила приєднатися до BlaBlaCar. Для яких поїздок зазвичай використовуєш сервіс (відрядження, подорожі)?

Деякий час свого життя я проживала в Києві і досить часто приходилось приїзжати до батьків в гості у Львів. Саме тоді я і відкрила для себе BlaBlaCar як пасажир. На святкові дні на потяг Київ-Львів білетів в касі не було і мені підказали сайт "Подорожники" (прим. ред. "Подорожники" – український сервіс пошуку попутників, який об'єднався з BlaBlaCar). Це був 2013 рік і в цей час він був не такий популярний, пропозицій поїздки було всього декілька машин на тиждень. Скориставшись перший раз, я зрозуміла що це набагато комфортніше, а ніж потягом, оскільки в хорошій компанії не відчувається важкість дороги від нічного переїзду. З цього часу використовую ваш сервіс завжди. На сьогоднішній день проживаю у Львові і разом із чоловіком їздимо на BlaBlaCar у Київ в гості до друзів чи по роботі, як водії.

Як це – бути Амбасадором BlaBlaCar ? Чи виходить знаходити попутників швидше?

Бути Амбасадором сервісу BlaBlaCar – це дійсно круто! Це значно підвищує довіру пасажирів до водія, а ми не переймаємось за те, що в машині будуть вільні місця для пасажирів. У нас були випадки, коли пасажири обрали поїздку (до Польші) разом із нами лише через те, що у нас найвищий рівень і хороші відгуки, адже кожна людина в першу чергу дбає про свою безпеку та комфорт в дорозі. Про це дбаємо і ми. Наприклад при поїздці ми на задні сидіння автомобіля беремо не більше двох пасажирів. Хоч це і не повертає бажаної суми за дорогу, однак значно економить кошти на бензин і завжди весело в дорозі!
soloviy2

У тебе є звичний маршрут? Куди їздиш найчастіше?

Чоловік зазвичай за кермом і наші поїздки завжди спільні. Це можуть бути як робочі поїздки, так і на відпочинок. Ми любимо подорожувати по Україні та світі, пізнавати нові місця, нових людей, те, чим вони живуть, чим цікавляться. На привеликий жаль, а можливо і на щастя ))) багато наших друзів живуть в різних містах України та Європи і саме туди зазвичай наші маршрути – Київ, Ужгород, Житомир, Мукачево, Польша, Мюнхен.. Є ідея виділити якийсь "менш робочий місяць" та об'їхати всі обласні центри України, адже і люди і місця в Україні різні, а потім зробити маршрут Європою.

У тебе є цікаві історії з поїздок? Наприклад, незвичайні попутники, пригоди в дорозі і т.д.

Кожна поїздка, яку ми здійснюємо – це вже цікава історія, оскільки люди трапляються різні, з різною сферою діяльності і дуже цікаві, позитивні співрозмовники, також можливі корисні контакти в подальшій роботі. Були випадки, коли в процесі розмови виявилось, що у нас однакова сфера діяльності. З такими пасажирами ми стали партнерами і співпрацюємо по сьогоднішній день.

Дай кілька рекомендацій для новачків: чому потрібно залишати відгуки? Як прокачати свій профіль? Як вибирати хороших попутників?

На мою думку, при такій величезній кількості користувачів сервісом, відгуки є обовязковими при поїздці, оскільки складають загальне враження, довіру чи застереження для подальших водіїв чи навпаки пасажирів. Ми завжди раді, коли є відповідальні пасажири, які про своє запізнення чи відміну поїздки повідомляють завчасно. Також для мене є важливим фото в профілі та підтвердження своїх даних, зокрема мобільного телефону, адже не завжди є можливість бути онлайн на сайті і іноді краще зателефонувати. Фото дає можливість впізнати людину і розуміти, з ким ти поїдеш.
soloviy3

Кілька слів для скептиків 🙂 Чому тобі подобається BlaBlaCar? Чому варто спробувати подорожувати за допомогою сервісу іншим?

Сервіс BlaBlaCar дійсно зближує людей та економить час. Окрім того, дає можливість в хорошій, позитивній компанії провести свою подорож та зекономити кошти на пальному. Також, це чудовий варіант на випадок відсутності білетів на потяг чи відправка їх в непідходящий час доби. Багатьом нашим друзям, які часто подорожують, ми порадили сервіс BlaBlaCar і вони залишились задоволені. Тепер жартують "Що може бути краще, коли пасажири платять за пальне і крім цього ще й новими анекдотами діляться" )).

Заощаджуйте на подорожах з попутниками!

[cta type="yellow" link="https://www.blablacar.com.ua/search?fn=&tn=&utm_source=UA_BBCBLOG&utm_medium=other&utm_campaign=UA_BBCBLOG&comuto_cmkt=UA_BBCBLOG"]Знайти поїздку[/cta]   [cta type="green" link="https://www.blablacar.com.ua/zaproponuvati-novi-mistsya?from=%D0%A5%D0%B0%D1%80%D0%BA%D1%96%D0%B2&to=%D0%9A%D0%B8%D1%97%D0%B2&utm_source=UA_BBCBLOG&utm_medium=other&utm_campaign=UA_BBCBLOG&comuto_cmkt=UA_BBCBLOG"]Запропонувати поїздку[/cta]
Плануйте свої поїздки за допомогою мобільних додатків BlaBlaCar також!

yuliia.krupenko

Схожі статті

Піднімайся наверх