Що нового про нас

What's new

BlaBlaCar залучив €100 мільйонів інвестицій на розвиток

Париж, 3 квітня 2024 р. – BlaBlaCar залучив 100 мільйонів євро інвестицій, які спрямує на розвиток компанії та зміцнення свого статусу світового лідера у сфері спільних поїздок. Компанія також повідомила про досягнення прибутковості протягом останніх 24 місяців. Це початок нового етапу зростання BlaBlaCar.

До Європи на власному авто чи відпочинок вдома: як українці планують відпустку у 2023 – дослідження BlaBlaCar

27 червня, Київ — Понад половина українців почала подорожувати менше, водночас 80% їздили у туристичну мандрівку принаймні один раз від початку повномасштабної війни. Лише 12% українців цьогоріч планують літню відпустку за кордоном, а третина — обирає відпочинок в Україні. Такі дані дослідження BlaBlaCar, найбільшого маркетплейса для автодорожніх подорожей, який об'єднує поїздки з попутниками та на автобусах.

Війна прискорила тренд переходу автобусного ринку в онлайн, – інтерв’ю з BlaBlaCar

Генеральний директор BlaBlaCar в Україні Роман Мірошніченко про тренди на ринку карпулінга та автобусних перевезень.

Україна потребує допомоги більше ніж раніше. BlaBlaCar та Superhumans Center оголосили про збір коштів на протезування для українців, які постраждали від війни

BlaBlaCar та ГО Superhumans оголошують про партнерство та міжнародний збір коштів на протезування для українців, які постраждали від війни.

Понад 71 тисяча вільних місць у своїх авто, благодійні поїздки для ЗСУ та повні баки бензину – спільнота BlaBlaCar ділиться підсумками 2022 року

BlaBlaCar, найбільший маркетплейс для автодорожніх поїздок, який об'єднує поїздки з попутниками та на автобусах, підсумовує 2022-й та ділиться статистикою добрих справ українців, які підтримували один одного протягом року.

BlaBlaCar анонсує нові функції надійності, серед яких Верифікований Профіль і нова система бронювання

BlaBlaCar запускає функцію верифікації профілів користувачів за документами, щоб підвищити рівень надійності в українській спільноті. Також, сервіс поступово розгортає нову систему онлайн-бронювання, запуск якої був призупинений на початку 2022.

Почуйте Україну разом з BlaBlaCar та Megogo! 🇺🇦

Разом із нашим партнером MEGOGO ми підготували для активних користувачів BlaBlaCar 14 днів безкоштовного доступу до сучасних подкастів та аудіокниг.

Рекордна кількість українців повернулася додому в серпні

BlaBlaCar зафіксував масштабну хвилю повернення українців додому в серпні. За результатами дослідження, протягом останніх 4 місяців на 16% більше людей повертаються в Україну, ніж виїжджають з неї.

47% українських водіїв їздять на дизелі та більше половини задумуються пересісти на електрокар чи гібрид. Як війна вплинула на українських водіїв

Майже половина українських водіїв їздять на дизелі, понад 66% хочуть або задумуються над купівлею електрокару або гібридного автомобіля. Також 42% водіїв зазначають, що стали їздити рідше через підвищення цін на пальне та надалі їздитимуть лише за нагальної потреби.

Стосовно запитів від ЗМІ звертайтесь до Марини Пухової ([email protected]).
For more information and downloads, please see:
Download Center

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride